Battlefield 6 alınır mı?

Bütçe
-

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Sorum belli. Şu an 45 dolara satılıyor. Sizce alınır mı? Bir de galiba bu oyundaki anti-cheat kernel seviyesinde çalışıyor ve bu da en sevmediğim şey. Sizce güvenilir mi? Sorun yaratır mı?

Hiç hileye denk gelmedim ama bir süre sonra sıkıyor. 200 saatim falan olana kadar her gün giriyordum neredeyse ama artık çok nadir giriyorum. Eğer arkadaşın varsa ARC Raiders çok daha mantıklı olur.

Sisteminizde güvenli önyükleme mevcut mu? Eğer değilse oynayamazsınız. Onun dışında alınılabileceğini düşünüyorum.

Hiç hileye denk gelmedim ama bir süre sonra sıkıyor. 200 saatim falan olana kadar her gün giriyordum neredeyse ama artık çok nadir giriyorum. Eğer arkadaşın varsa Arc Raiders çok daha mantıklı olur.

Hocam arkadaş var da Arc Raiders beni bir türlü sarmadı. BF 6 aşırı gerçekçi bir oyun. Bunu denemek istiyorum ama sunucular boş mudur? Sıkar mı? Anti-cheati kernel seviyesinde çalışması beni biraz üzdü.

Çıktığı gün arkadaşlar ile çok yüksek bir hype ile aldık (BF3, 4 ve 1 veteranıyız hepiniz çok uzun süre hepsini oynadık) ama artık yaşımız geçmiş. 10-15 gün oynadık ve bir daha yüzüne bakmadık. Ama güzel oyun. BF3-4 kadar iyi olmasa da o eski tadları veriyor.

Sisteminizde güvenli önyükleme mevcut mu? Eğer değilse oynayamazsınız. Onun dışında alınılabileceğini düşünüyorum.
Önyükleme mevcut.
Çıktığı gün arkadaşlar ile çok yüksek bir hype ile aldık (BF3, 4 ve 1 veteranıız hepiniz çok uzun süre hepsini oynadık) ama artık yaşımız geçmiş. 10-15 gün oynadık ve bir daha yüzüne bakmadık. Ama güzel oyun. BF3-4 kadar iyi olmasa da o eski tadları veriyor.
Hocam sıkmaz demi? Online oynayacağım.

Hocam arkadaş var da Arc Raiders beni bir türlü sarmadı. BF 6 aşırı gerçekçi bir oyun. Bunu denemek istiyorum ama sunucular boş mudur? Sıkar mı? Anti-cheati kernel seviyesinde çalışması beni biraz üzdü.
Sunucular boş değil ama dediğim gibi beni sıktı.

Önyükleme mevcut.

Hocam sıkmaz demi? Online oynayacağım.
Tek başına oynanmaz. 15 yaşımdayken BF3'ü deli gibi tek başıma oynuyordum gerçi yaşına ve sana bağlı.

Sorum belli. Şu an 45 dolara satılıyor. Sizce alınır mı? Bir de galiba bu oyundaki anti-cheat kernel seviyesinde çalışıyor ve bu da en sevmediğim şey. Sizce güvenilir mi? Sorun yaratır mı?

Serinin en kötü ve aldığıma pişman olduğum tek oyunu, her şeyi bozuk, anlat anlat bitmez.

20.000+ saat BF oynamış biri olarak yorum yapıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı