Evet arkadaşlar beklenen an geldi ve Battlefield 6 çıkış yaptı. Şu anda serverler dolu gözüküyor. İlk izlenimlerinizi, karşılaştığınız hataları, varsa optimizasyon sorunları gibi durumları paylaşırsanız, herkes için faydalı olur diye düşünüyorum.
Evet arkadaşlar beklenen an geldi ve Battlefield 6 çıkış yaptı. Şu anda serverler dolu gözüküyor. İlk izlenimlerinizi, karşılaştığınız hataları, varsa optimizasyon sorunları gibi durumları paylaşırsanız, herkes için faydalı olur diye düşünüyorum.
Ben ilk girdiğimde 480K kişi bekliyordu. Şu anda da serverlarda ping sorunu var gibi. BF42'den geçince BF6 biraz hantal geldi ama cidden özüne dönmüş gibi. Açık beta ilerlemesini vermelerini beklerdim.
R6'yı oyuncuların değil Pro lig takımlarının taleplerine göre şekillendirmeye başladıklarında bıraktım. İlk zamanki kitlesi ve tarzı çok iyiydi ama oyunu taktiksel stratejiden koşarak vura çevirdiler.