Merhaba, Battlefield 6 satın almak istiyorum. Acaba en uygun nereden satın alabilirim? Bazı yerlerde okuduğum "cashback" vb. yazıyor, yardımcı olabilecek var mı?
Ödüllü yazılımımızla üstün koruma olanağına sahip olun. Kaspersky Total Security en güncel kötü amaçlı yazılımlara ve tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sağlar.
Ukrayna'ya aldım ve EA app üzerinden deniyorum. 3 farklı kart denedim ancak kabul etmiyor.
Çözümü şu şekilde buldum:
İnternetten VPN kapalıyken kredi kartımı hesabıma kaydettim. VPN açıkken kartı yine kayıt etmiyor ve hata veriyor.
Sonrasında VPN'i Ukrayna olarak aktif ettim ve uygulamadan satın aldım. Kayıtlı kart olduğu için direkt satın alma gerçekleşti, hata vermedi. bunu yap
Ukrayna'ya aldım ve EA App üzerinden deniyorum. 3 farklı kart denedim ancak kabul etmiyor.
Çözümü şu şekilde buldum:
İnternetten VPN kapalıyken kredi kartımı hesabıma kaydettim. VPN açıkken kartı yine kayıt etmiyor ve hata veriyor.
Sonrasında VPN'i Ukrayna olarak aktif ettim ve uygulamadan satın aldım. Kayıtlı kart olduğu için direkt satın alma gerçekleşti, hata vermedi. Bunu yap.