Battlefield 6 için Sistem Önerisi

Makaleler
30
Yer
Hell
1440P monitöre sahibim. Battlefield 6 için hazır sistem önerisine ihtiyacım var.
Aklımdaki sistem aşağıda. Bu sistemdeki RAM’i dual channel 2x16 yapmayı planlıyorum.

Daha uygun bir sistem varsa tavsiye alabilirim. 65-70 bin civarında.

Eski kullandığım sistemi kendim toplamıştım. i7 8700K işlemci ve 1080 ti ekran kartlı.
Bu sefer hazır sistem fiyat konusunda daha makul olacağını düşünüyorum.

Attığınız sistem pahalı duruyor parçalar bakarsak. Bütçe buna çıkarsa üzmez:

Kullanılan parçalar oldukça kaliteli, anakart olsun SSD olsun kasa olsun vs. İlla NVIDIA olsun derseniz RTX5070 Ti kasalar var benzer paraya fakat diğer ürünlerin kalitesi daha aşağıda. 9070XT ile RTX5070 Ti denk sayılırlar.

Bütçe bu seviyedeyken 12 GB VRAM'li GPU önermem ayrıca.

O bütçede 1440P oyunculuk için RTX 5070 olmamış.

Estate | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | ASUS RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com RAM X2 yapın.

RX 9070 XT sistem attım ama birkaç parçadan kısılarak RTX 5070 Ti sistem de bulunabilir.

Alternatif olarak bu özelleştirilmiş sisteme de bakabilirsiniz.

Genel olarak parçalardan kıstıkça evet diğer ürünlerin kalitesi azalıyor. Mesela attıklarınızdan bir tanesindeki PSU.
Parça olarak toplama yapsak fiyat daha mı fazla olur?

Attığınız sistem pahalı duruyor parçalar bakarsak. Bütçe buna çıkarsa üzmez:

Kullanılan parçalar oldukça kaliteli, anakart olsun SSD olsun kasa olsun vs. İlla NVIDIA olsun derseniz RTX5070 Ti kasalar var benzer paraya fakat diğer ürünlerin kalitesi daha aşağıda. 9070XT ile RTX5070 Ti denk sayılırlar.

Bütçe bu seviyedeyken 12 GB VRAM'li GPU önermem ayrıca.
Gaming plus bronze sistemdeki PSU nedir acaba?

Son düzenleme:
BitFenix 850W bronz PSU görünüyor. 7800x3D veya 7700X sistemi almanız mantıklı olacaktır.

1440P monitöre sahibim. Battlefield 6 için hazır sistem önerisine ihtiyacım var.
Aklımdaki sistem aşağıda. Bu sistemdeki RAM’i dual channel 2x16 yapmayı planlıyorum.

Daha uygun bir sistem varsa tavsiye alabilirim. 65-70 bin civarında.

Eski kullandığım sistemi kendim toplamıştım. i7 8700K işlemci ve 1080 ti ekran kartlı.
Bu sefer hazır sistem fiyat konusunda daha makul olacağını düşünüyorum.

1080 Tİ 2K'da 140 FPS verir o oyunda. Neden sistem topluyorsun ki ?

Son düzenleyen: Moderatör:
@DeSeRT_TR Eşim kullanacak eskiyi. Ayrıca o kadar FPS vereceğini düşünmüyorum. Battlefield 2042’de bile o kadar vermiyordu low ayarlarda.

BitFenix 850W bronz PSU görünüyor. 7800x3D veya 7700X sistemi almanız mantıklı olacaktır.
Taksitli alımlarda çok faiz koyduğu için bu siteler yerine Vatan bilgisayara bakmaya karar verdim. Peşin fiyatına 3 taksit yapıyor. Bazılarının fiyatı gece indirimi ile %10 düşüyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı