Battlefield 6 nasıl bir oyun olacak?

kerem20000

Decapat
Daha fazla  
EA Games'in yaptığı açıklamaya göre oyun ertelenmezse nisan 2026'dan önce çıkış yapacakmış çıkış tarihi dışında başka bir bilgiye denk gelmedim. Sizce oyun nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
BF 4'ün daha gelişmiş bir atmosferi var. İçeriden bir bilgi veremiyorum ama oynamaya değer.

Optimizasyonu güzel olsun, BF1 kalitesinde olsun oynarım.

Modern dönemde geçecek ve eskilere dönüş gibi hissettiriyor. Yıkım da iyiydi ama ya optimizasyon sorunu çıkarır ya da bug. Önemli olan güzel oyun yapsınlar yeter.

@Opikanaba, bunda olan yıkım çok farklı seviye. Oyun motorunu sonuna kadar zorluyor. Duvarlar gerçekçi olarak yıkılıyor. Bir bina içinde duvarı patlattığında delik açıyor ve diğer odaya geçebiliyoruz veya binanın temeline füzeler atarak yıkılmasını sağlıyoruz. Binanın yıkılması sadece görüntüde kalmıyor. Daha üst seviye bir durum bu.

@The Real Ferid, betasında denediğimde büyük bir optimizasyon sorunu görülmüyor. Görüntü bugları mevcut fakat çıkışında geçeceğini düşünüyorum. Yeni buglar olmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…