Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.046 Makaleler 26 Çözümler 519 22 Temmuz 2025 #1 EA tarafından oyun resmi olarak duyuruldu. 24 Temmuz'da fragman yayınlanacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fragman linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EA tarafından oyun resmi olarak duyuruldu. 24 Temmuz'da fragman yayınlanacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fragman linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.812 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #2 Battlefield 6 sızdırılan gameplay gerçek midir? Tam konuyu paylaştıktan sonra.
Kazakh Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 99 Çözümler 2 23 Temmuz 2025 #3 Hxrea dedi: Battlefield 6 sızdırılan gameplay gerçek midir? tam konuyu paylaştıktan sonra. Genişletmek için tıkla... O sızdırılan bir şey değil. Oyun neredeyse altı aydır ön alfada.
Hxrea dedi: Battlefield 6 sızdırılan gameplay gerçek midir? tam konuyu paylaştıktan sonra. Genişletmek için tıkla... O sızdırılan bir şey değil. Oyun neredeyse altı aydır ön alfada.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 23 Temmuz 2025 #4 Bir günü kaldı, Battlefield 2042'deki hataları tekrarlamazlar umarım.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.812 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #5 Kazakh dedi: O sızdırılan bir şey değil. Oyun neredeyse altı aydır ön alfada. Genişletmek için tıkla... Oyun ortada yok işte, oynanış videoları atıyorlar.
Kazakh dedi: O sızdırılan bir şey değil. Oyun neredeyse altı aydır ön alfada. Genişletmek için tıkla... Oyun ortada yok işte, oynanış videoları atıyorlar.
Kazakh Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 99 Çözümler 2 23 Temmuz 2025 #6 Hxrea dedi: Oyun ortada yok işte, oynanış videoları atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Pardon, Ben sadece "bu zaten biliniyordu" demek istedim.
Hxrea dedi: Oyun ortada yok işte, oynanış videoları atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Pardon, Ben sadece "bu zaten biliniyordu" demek istedim.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.812 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #7 Kazakh dedi: Pardon, Ben sadece "bu zaten biliniyordu" demek istedim. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben oynanış videosunu yeni gördüm. BF oyunlarını tam olarak bilmediğim için belki bir şekilde montaj yapmışlardır kandırıyorlardır diye düşündüm.
Kazakh dedi: Pardon, Ben sadece "bu zaten biliniyordu" demek istedim. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben oynanış videosunu yeni gördüm. BF oyunlarını tam olarak bilmediğim için belki bir şekilde montaj yapmışlardır kandırıyorlardır diye düşündüm.
Joaquim Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 472 Makaleler 2 Çözümler 2 24 Temmuz 2025 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et