MECHİRON Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 459 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:05 #1 Bu hatayı alıyorum. Güvenli önyükleme kapalı, nasıl açarım? Zararı olur mu?
Çözüm A A AshleyBenimKarim Pazar 21:40 MECHİRON dedi: Asıs TUF. ASUS TUF A15 benim laptopun modeli. Genişletmek için tıkla... O zaman ASUS Secure Boot acma yaz YouTube'da çıkar bunu izle işine yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MECHİRON dedi: Asıs TUF. ASUS TUF A15 benim laptopun modeli. Genişletmek için tıkla... O zaman ASUS Secure Boot acma yaz YouTube'da çıkar bunu izle işine yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS MECHİRON Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 459 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:49 #11 AshleyBenimKarim dedi: EA ile alakası yok genel olarak bütün oyunlar Windows bile Secure Boot istiyor. Genişletmek için tıkla... Bir sürü büyük oyunlardan oynadım hiçbirinde karşılaşmadım sorunum düzeldi. Artı 0 Eksi
AshleyBenimKarim dedi: EA ile alakası yok genel olarak bütün oyunlar Windows bile Secure Boot istiyor. Genişletmek için tıkla... Bir sürü büyük oyunlardan oynadım hiçbirinde karşılaşmadım sorunum düzeldi.