Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 Daha önce MP'sini bayağı oynamıştım. Ama hiç hikayesini oynamadım. Hikayesi güzel mi? Oynanır mı? Sarıyor mu? Cevaplarsanız sevinirim
Daha önce MP'sini bayağı oynamıştım. Ama hiç hikayesini oynamadım. Hikayesi güzel mi? Oynanır mı? Sarıyor mu? Cevaplarsanız sevinirim
WalterMeteWhite Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 381 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #2 Battlefield Bad Company 2'yi 5 saatte bitirdim, gerisini sen düşün.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.310 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #3 Joshua Graham dedi: Daha önce MP'sini bayağı oynamıştım. Ama hiç hikayesini oynamadım. Hikayesi güzel mi? Oynanır mı? Sarıyor mu? Cevaplarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Evet iyi oyun
Joshua Graham dedi: Daha önce MP'sini bayağı oynamıştım. Ama hiç hikayesini oynamadım. Hikayesi güzel mi? Oynanır mı? Sarıyor mu? Cevaplarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Evet iyi oyun
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.723 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2021 #4 Joshua Graham dedi: Daha önce MP'sini bayağı oynamıştım. Ama hiç hikayesini oynamadım. Hikayesi güzel mi? Oynanır mı? Sarıyor mu? Cevaplarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Ne kadar önemli bilmiyorum ama diyaloglar cok hosuma gitti hikaye modunda, onun dısında oynamasanızda pek bisey kaybetmezsiniz orta kalite. Son düzenleme: 7 Haziran 2021
Joshua Graham dedi: Daha önce MP'sini bayağı oynamıştım. Ama hiç hikayesini oynamadım. Hikayesi güzel mi? Oynanır mı? Sarıyor mu? Cevaplarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Ne kadar önemli bilmiyorum ama diyaloglar cok hosuma gitti hikaye modunda, onun dısında oynamasanızda pek bisey kaybetmezsiniz orta kalite.
Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #5 Bir sorum olacak. Seri numarası istiyor fakat EA desktop da keyi almak için herhangi bir seçenek yok. Ne yapacağım? Oynamak isteyen varsa oynayabilir gerçekten güzel bir hikayesi var. Kısa 4 saatte bitirdim ben. Son düzenleme: 22 Temmuz 2021
Bir sorum olacak. Seri numarası istiyor fakat EA desktop da keyi almak için herhangi bir seçenek yok. Ne yapacağım? Oynamak isteyen varsa oynayabilir gerçekten güzel bir hikayesi var. Kısa 4 saatte bitirdim ben.