Battlefield İçin 5000TL'lik Masaüstü Sistem Toplama

Birde ileride slı veya crossfire yapacak mısınız? Yoksa ekran kartını direk değiştirecek misiniz?

Kullanmayacağımız özellikler için o kadar paranın çöpe gitmesi mantıksız.

Ses kartı meselesine gelirsek sizi rahatsız eden bir şey olursa ses kartı alırsınız ki ben öyle bir şey olacağını düşünmüyorum.

Birde ileride slı veya crossfire yapacak mısınız? Yoksa ekran kartını direk değiştirecek misiniz?

Kullanmayacağımız özellikler için o kadar paranın çöpe gitmesi mantıksız.
Şimdi gerekli olmayabilir fakat ileride gerekli olmayacağı hakkında bir sebep veya kanıt gösterir misiniz?

Abi direk değiştircem de çöpe gitmesin işte ne olsun o zaman abi ? Ama ileriye de dönük olmak lazım.

Peki gerekli olacağına dair siz bir kanıt gösterebilir misiniz?
@M.Emre

Abi direk değiştircem de çöpe gitmesin işte ne olsun o zaman abi ? Ama ileriye de dönük olmak lazım.
O zaman satarsınız ileride şimdi aldığınız ekran kartını bulmakta var sonuçta 3 yıl sonrasından bahsediyoruz.

Peki gerekli olacağına dair siz bir kanıt gösterebilir misiniz?
@M.Emre
Evet. Mesela hızla gelişen oyun dünyası. Eskiden bir ekran kartı ile baya idare ederdik şimdi ise yeni aldığımız ekran kartı seneye tüm oyunları ultrada açmıyor bile.

Anlamak istemiyorsun bence. Ekran kartından örnek verdim. Sonuçta anakart bilgisayarın tüm bileşenlerini üzerinde barındırıyor. O.c ile daha fazla idare edebileceği bir gerçek O.c özellikli bir anakart almasında fayda var. Bu arada 3000tl lik sisteme koyduğun anakarta bak.

İşlemciyi artırma sebebim ileride darboğaz olma ihtimalini düşürmek içindir. Daha açıklayıcı olarak şöyle söyleyeyim ileride ekran kartı değiştirdiğiniz de o.c. yaparak darboğaz olayını aşma gibi bir durumunuz vardı. Ama siz o.c. yapmayacağınızı söylediniz bunun için bende 4790 almanızı öneriyorum

3000 TL'lik sisteme 170 TL'lik anakartı kulanan var.

O onların seçimi. Biz en iyi ve en uygun parçayı önermek zorundayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…