Battlefield mı Call of Duty mi?

useremrhn

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
4 GB
Ekran kartı
MX110
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GH
  • Battlefield 3, 4
  • Call of Duty MW 2, 3, 4
  • Call of Duty Black Ops 1, 2
Sistemim bu oyunlara yetiyor. Her birinin hikaye kısmı ayrı güzel. Ama ben multiplayer oynayacağım ve bu 7 serinin arasında kaldım. Siz 2022 yılında hangisini alıp oynamamı tavsiye edersiniz? Bana BF 3 ve 4 daha yakın geliyor. Ama sizin de tavsiyelerinizi almak istiyorum. Her şeyiyle hangi oyunun multiplayer kısmını almalıyım?

Son düzenleme:
MP oynayacaksanız CoD oyunlarıyla işiniz yok. Battlefield 4 ile devam edebilirsiniz.
Call of Duty. Battlefield diyen oyun oynamamıştır. CoD'daki aksiyon, oynanış ve hikaye başka hiçbir oyunda yoktur.
Hikaye oynayacak olsa CoD önerebiliriz fakat arkadaş MP oynayacağını söylüyor.

İki oyunun da online modları güzel. Kaos ve yıkım seviyorsan BF daha önde. Daha sade, genel olarak sadece adam vurmaya odaklı olsun, ayrıyetten zombi modu olsun diyorsan CoD. Zombi modu çok zevklidir CoD'un, BF'ye karşı en büyük ikinci avantajı bence.

Sadece online oynanacaksam BF 4 seçerdim. O kaos ortamı acayip BF'nin, özellikle 4'ün. Aslında 3 daha güzeldi ama tüm oyuncular 4'e geçti. Modern zamanda geçip 4'ten daha güzel online atmosferi olan bir oyun daha çıkaramadı EA.

Son düzenleme:
Tam tersi, COD her oyunu aynı küçücük haritada aynı şeyi yap dur. BF düzgün büyük bir haritada özgürlük ve çeşitlilik sunuyor. BF4-1-5 hepsi oynanır.
İçerik önemli. Yoksa saatlerce boş arazide yürüyüp durursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı