Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 27 Eylül 2021 #11 T21 dedi: @Elan Morin Tedronai evet alfası dandik olmuş. Oyundayken oyun bulanıklaşıyordu benim gözüme en çok bu hata takıldı. Genişletmek için tıkla... Bende Full bulanıktı. Tüm grafik ayarlarını sona çekmeme rağmen sansürlü pornografik içerik gibiydi oyun
T21 dedi: @Elan Morin Tedronai evet alfası dandik olmuş. Oyundayken oyun bulanıklaşıyordu benim gözüme en çok bu hata takıldı. Genişletmek için tıkla... Bende Full bulanıktı. Tüm grafik ayarlarını sona çekmeme rağmen sansürlü pornografik içerik gibiydi oyun
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #12 @Elan Morin Tedronai anti aliasing mi ne bir şey vardı, o ayarı açıp kapatınca düzeliyordu.
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2021 #13 Acaba nereden indirebilirim? Tam anlamadım. Link falan verseniz?
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 28 Eylül 2021 #14 Mehmet Akif T dedi: Acaba nereden indirebilirim tam anlamadım. Link falan verseniz ? Genişletmek için tıkla... Taptap uygulamasını APK olarak indirip onun içinden indiriyorsunuz oyunu. Çin'in Google Play'i gibi bir şey taptap, çoğu oyun alfa/beta testini orada yayınlıyor.
Mehmet Akif T dedi: Acaba nereden indirebilirim tam anlamadım. Link falan verseniz ? Genişletmek için tıkla... Taptap uygulamasını APK olarak indirip onun içinden indiriyorsunuz oyunu. Çin'in Google Play'i gibi bir şey taptap, çoğu oyun alfa/beta testini orada yayınlıyor.