HoL1qan
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- Corsair Vengeance 16GB 5200MHz CL40 INTEL XMP 3.0 DDR5
- SSD veya HDD modeli
- Samsung SSD 990 PRO 1TB
- Ekran kartı
- Nvidia GeForce RTX 4070
- İşlemci
- Intel Core i5-14400F 4.7GHz 20MB
Selamlar arkadaşlar. Şu an Steam'de indirimler varken BF oyunlarından almayı düşünüyorum, hesapta 10 dolar var, üstüne 3-5 dolar daha ekleyebilirim. Ancak vurgulamak istediğim nokta şu ki, ben BF 2 ve BF 1942 oyunlarını botlarla oynamayı seven biriyim. Bu alacağım oyunlar da ona göre olacak, bir harita üzerinden botlarla vs atmak istiyorum.
Not: BF 2 ve 1942 oyunu dışında BF oynamış biri değilim, o yüzden ona göre yorum yapın linçlemeyin
Not2: Ayrıca BF oyunu dışında da hikaye modu iyi olan bir CoD oyunu da önerirseniz sevinirim, hiç CoD hikaye oynamadım, grafikler çok eski olmadan bu bütçeye alınabilecek sağlam hikayeli bir CoD oyunu varsa o konuda da tavsiye almak isterim.
Not: BF 2 ve 1942 oyunu dışında BF oynamış biri değilim, o yüzden ona göre yorum yapın linçlemeyin
Not2: Ayrıca BF oyunu dışında da hikaye modu iyi olan bir CoD oyunu da önerirseniz sevinirim, hiç CoD hikaye oynamadım, grafikler çok eski olmadan bu bütçeye alınabilecek sağlam hikayeli bir CoD oyunu varsa o konuda da tavsiye almak isterim.