V void Hectopat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 6 10 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar, bu iki paket arasında ne fark var? Birisi standart pakete eklenen bir eklenti diğeri oyun halinde. Yani BF4 standart+Premium Membership= Battlefield Premium Edition Böyle bir durum mu var? Anlayamadım bir türlü. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2014
Arkadaşlar, bu iki paket arasında ne fark var? Birisi standart pakete eklenen bir eklenti diğeri oyun halinde. Yani BF4 standart+Premium Membership= Battlefield Premium Edition Böyle bir durum mu var? Anlayamadım bir türlü.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 10 Aralık 2014 #2 Aynen söylediğiniz gibi void dedi: BF4 standart+Premium Membership= Battlefield Premium Edition Genişletmek için tıkla... Ve içerik bakımından hiçbir fark yok. Şöyle açıklayayım; benim bütçem Premium Edition'a yetmediği için, ilk ay Battlefield 4 daha sonraki ay Premium Membership aldım.
Aynen söylediğiniz gibi void dedi: BF4 standart+Premium Membership= Battlefield Premium Edition Genişletmek için tıkla... Ve içerik bakımından hiçbir fark yok. Şöyle açıklayayım; benim bütçem Premium Edition'a yetmediği için, ilk ay Battlefield 4 daha sonraki ay Premium Membership aldım.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2014 #3 Battlefield Premium Edition, Battlefield 4 oyunu ve Premium içerikleri barındırır. Battlefield Premium Membership sadece premium içeriği barındırır yani bu paketi kullanmak için Battlefield 4 oyununa sahip olman gerekir.
Battlefield Premium Edition, Battlefield 4 oyunu ve Premium içerikleri barındırır. Battlefield Premium Membership sadece premium içeriği barındırır yani bu paketi kullanmak için Battlefield 4 oyununa sahip olman gerekir.