Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.661 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #1 Steam'de şu anda indirimde 81 TL BF 1 BF 4 BF5 alınır mı?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.427 Makaleler 3 Çözümler 58 5 Ekim 2021 #2 Hepsi ücretsiz verilmişti keşke alsaydınız. EA Play alıp da oynayabilirsiniz. 81 TL pahalı geldi.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 5 Ekim 2021 #3 SS Erwin Rommel dedi: Hepsi ücretsiz verilmişti keşke alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Ne zaman?
SS Erwin Rommel dedi: Hepsi ücretsiz verilmişti keşke alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Ne zaman?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.427 Makaleler 3 Çözümler 58 5 Ekim 2021 #4 Harun Yiğit dedi: Ne zaman? Genişletmek için tıkla... Amazon Prime vermişti. Hepsini ücretsiz şekilde aldım. 1-2 ay önce.
Harun Yiğit dedi: Ne zaman? Genişletmek için tıkla... Amazon Prime vermişti. Hepsini ücretsiz şekilde aldım. 1-2 ay önce.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.661 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #5 SS Erwin Rommel dedi: Hepsi ücretsiz verilmişti keşke alsaydınız. EA Play alıp da oynayabilirsiniz. 81 TL pahalı geldi. Genişletmek için tıkla... Ben kalıcı almak istiyorum 81 TL uygun geldi DLC multiplayer falan yeterli fiyat.
SS Erwin Rommel dedi: Hepsi ücretsiz verilmişti keşke alsaydınız. EA Play alıp da oynayabilirsiniz. 81 TL pahalı geldi. Genişletmek için tıkla... Ben kalıcı almak istiyorum 81 TL uygun geldi DLC multiplayer falan yeterli fiyat.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.487 Çözümler 5 Yer Antalya 5 Ekim 2021 #6 Bf 4 için değer bence. Premium bir şekilde veriyor, mapleri çok fazla.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.661 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #7 DiablouSCN dedi: BF 4 için değer bence. Premium bir şekilde veriyor, mapleri çok fazla. Genişletmek için tıkla... Ayn DLC multiplayer falan 81 TL uygun geldi almayı düşünüyorum.
DiablouSCN dedi: BF 4 için değer bence. Premium bir şekilde veriyor, mapleri çok fazla. Genişletmek için tıkla... Ayn DLC multiplayer falan 81 TL uygun geldi almayı düşünüyorum.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.246 Makaleler 1 Çözümler 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 5 Ekim 2021 #8 Online için alacaksanız değer. Sonuçta ücretsiz veilenler düz sürüm. Bunlar Premium versiyonlar. Ve fiyat olarak gayet uygun fiyat.
Online için alacaksanız değer. Sonuçta ücretsiz veilenler düz sürüm. Bunlar Premium versiyonlar. Ve fiyat olarak gayet uygun fiyat.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.661 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #9 imnotagamer dedi: Online için alacaksanız değer. Sonuçta ücretsiz veilenler düz sürüm. Bunlar Premium versiyonlar. Ve fiyat olarak gayet uygun fiyat. Genişletmek için tıkla... Ayn multiplayer için Premium paket hepsi bir de.
imnotagamer dedi: Online için alacaksanız değer. Sonuçta ücretsiz veilenler düz sürüm. Bunlar Premium versiyonlar. Ve fiyat olarak gayet uygun fiyat. Genişletmek için tıkla... Ayn multiplayer için Premium paket hepsi bir de.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.487 Çözümler 5 Yer Antalya 5 Ekim 2021 #10 Zyplux dedi: Ayn DLC multiplayer falan 81 TL uygun geldi almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bf 5 de o kadar fazla map göremedim ben mesela. Bf 4 de çok fazla map var hiç sıkılmazsınız
Zyplux dedi: Ayn DLC multiplayer falan 81 TL uygun geldi almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bf 5 de o kadar fazla map göremedim ben mesela. Bf 4 de çok fazla map var hiç sıkılmazsınız