Battlefield serisi önerisi

Enes031

Decapat
Daha fazla  
Battlefield harika indirimlere girmiş. Oyunun videosunu izledim. Pek oynama fırsatım olmadı veya YouTube'dan videosunu izlemişliğim yok. Sadece Reels de önüme geldi. Ama yine de güzel oyuna benziyor. Sizce hangi oyunları almam gerek? Sepetimde şu an Battlefield 1 var.

Battlefield harika indirimlere girmiş. Oyunun videosunu izledim. Pek oynama fırsatım olmadı veya YouTube'dan videosunu izlemişliğim yok. Sadece Reels de önüme geldi. Ama yine de güzel oyuna benziyor. Sizce hangi oyunları almam gerek? Sepetimde şu an Battlefield 1 var.

Şu an indirimde olan tüm BF oyunları parasına değecek oyunlar. Mükemmel indirimdeler daha da düsmezler o yüzden alabilirsiniz. Ben de BF2042 var o da çok güzel bir aralar bayağı kötüleniyordu ama şu an gayet güzel. 90 küsur TL'ye düştüğünde almıştım. Harcadığım en iyi paralardan birisi olabilir :D

BF 1'i öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı