Battlefield serisinde $1.39'ye varan indirimler

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Alınabiliyorsa özellikle bu alınmalı.

Diğer oyunlarında da indirimler mevcut.

Her ay oyunlara %90 indirim yapıyorlar bence artık fazla bir değeri kalmadı aynı oyunlar 1 ay sonra gene 1-2 dolar olacak.

Bazi Battlefield serisi diger platformlarda daha ucuz olabilir. Ama sanirsam Battlefield 1 Epic Games ve Steam'den ucuz. Battlefield 2042 ise Epic Games'te ucuz.

Bf1'in Revolution versiyonu da 2.79'a düşmüş , Bf1'i almak isteyenler bu sürüme de bakabilir.

Almak isteyenler Battlefield 1 ve 5'i alabilir, tavsiye ederim.

Uzun süredir BF/COD oynamak istiyorum sizce hangi oyunlar alınmalı?

Indirim ne zamana kadar?

Bir de bir şey soracagim ben EA App'dan bir sey satin almaya calisirken "Your action cannot ve processed. That didnt work, lets try again" hatası veriyor. Web sitesinden de denedim olmadi. Cozumu bilen var mi?

Uzun süredir BF/COD oynamak istiyorum sizce hangi oyunlar alınmalı?
Güncel savaş mekanikleri isterseniz 2042 tavsiye ederim. Savaş atmosferini cidden yaşamak ve kafanızı kaldırıp bakarken ölmek isterim derseniz BF1 iyi gider. 1 yıl önce BF oynamaya başladım. 100 saat 2042, 10 saat BF1 ve 25 saat BF5 oynadım. Yeni başlayan birisi için BF 1 önermem, gerçekten zor ve sabır isteyen bir oyun. BF2042 son haliyle çok daha oyuncu dostu ve COD serisine daha çok benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…