Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar soru açık ve net. Origin'de Battlefield serisinin bedava oyunu var mı Origin paralı hesap istemeyen?
Arkadaşlar soru açık ve net. Origin'de Battlefield serisinin bedava oyunu var mı Origin paralı hesap istemeyen?
Çözüm Corst 29 Mayıs 2020 Kont Unerlich dedi: Kardeşim ben bir şey bulamadım cracksiz bir BF 1942 bulabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunun serverları EA Games üzerinden yok. Sadece topluluğun açtığı sunucuları ve Crackli oyunu oynayabilirsin.
Kont Unerlich dedi: Kardeşim ben bir şey bulamadım cracksiz bir BF 1942 bulabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunun serverları EA Games üzerinden yok. Sadece topluluğun açtığı sunucuları ve Crackli oyunu oynayabilirsin.
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #2 EA Games ve bedava cümleleri... Yanıt açık ve net: Yok. Ama EpicGames gibi deli yürekli olurlarsa bedavaya verebilirler. Artı 0 Eksi
EA Games ve bedava cümleleri... Yanıt açık ve net: Yok. Ama EpicGames gibi deli yürekli olurlarsa bedavaya verebilirler.
Corst Centipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 134 Çözümler 3 Yer Uluslararası Uzay İstasyonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #3 Originde parasız bir şey yok. Ben bf1 hesabı aldım 5tlye Artı 0 Eksi
KS KS Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #4 Atakan D. dedi: EA Games ve bedava cümleleri... Yanıt açık ve net: Yok. Ama Epic Games gibi deli yürekli olurlarsa bedavaya verebilirler. Genişletmek için tıkla... Keşke. Corst dedi: Origin'de parasız bir şey yok. Ben BF1 hesabı aldım 5TL'ye. Genişletmek için tıkla... Apex Legends paralı mı? Yüklemeyi düşünüyorumda. Artı 0 Eksi
Atakan D. dedi: EA Games ve bedava cümleleri... Yanıt açık ve net: Yok. Ama Epic Games gibi deli yürekli olurlarsa bedavaya verebilirler. Genişletmek için tıkla... Keşke. Corst dedi: Origin'de parasız bir şey yok. Ben BF1 hesabı aldım 5TL'ye. Genişletmek için tıkla... Apex Legends paralı mı? Yüklemeyi düşünüyorumda.
Corst Centipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 134 Çözümler 3 Yer Uluslararası Uzay İstasyonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #5 Kont Unerlich dedi: Keşke. Apex Legends paralı mı? Yüklemeyi düşünüyorumda. Genişletmek için tıkla... Apex ücretsizdir. Artı 0 Eksi
Kont Unerlich dedi: Keşke. Apex Legends paralı mı? Yüklemeyi düşünüyorumda. Genişletmek için tıkla... Apex ücretsizdir.
KS KS Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #6 Corst dedi: Apex ücretsizdir. Genişletmek için tıkla... Peki sizce nasıl oyun çok hile var mıdır? Corst dedi: Apex ücretsizdir. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bu arada BF 1942 bedava mı bedavaysa nereden yükleyebilirim? Artı 0 Eksi
Corst dedi: Apex ücretsizdir. Genişletmek için tıkla... Peki sizce nasıl oyun çok hile var mıdır? Corst dedi: Apex ücretsizdir. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bu arada BF 1942 bedava mı bedavaysa nereden yükleyebilirim?
Corst Centipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 134 Çözümler 3 Yer Uluslararası Uzay İstasyonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #7 bf 1942 kendiniz inceleyin Artı 0 Eksi
KS KS Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #8 Corst dedi: bf 1942 kendiniz inceleyin. Genişletmek için tıkla... Satıştan kaldırmışlar galiba. Artı 0 Eksi
Corst Centipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 134 Çözümler 3 Yer Uluslararası Uzay İstasyonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #9 Kont Unerlich dedi: Satıştan kaldırmışlar galiba. Genişletmek için tıkla... Eski oyun olabilir . Ama internetten araştır. Serverları ve oynayanı çok. Artı 0 Eksi
Kont Unerlich dedi: Satıştan kaldırmışlar galiba. Genişletmek için tıkla... Eski oyun olabilir . Ama internetten araştır. Serverları ve oynayanı çok.
KS KS Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #10 Corst dedi: Eski oyun olabilir. Ama internetten araştır. Serverları ve oynayanı çok. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben bir şey bulamadım cracksiz bir BF 1942 bulabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Corst dedi: Eski oyun olabilir. Ama internetten araştır. Serverları ve oynayanı çok. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben bir şey bulamadım cracksiz bir BF 1942 bulabilir misiniz?