Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 607 Yer LTFM 2 Kasım 2022 #1 İyi sosyaller arkadaşlar okuldan geldiğimde Battlefield 1'in indirime girdiğini gördüm. Sizce alınır mı? Daha indirime girer mi, zam gelir mi? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (50).png 46,1 KB · Görüntüleme: 147
İyi sosyaller arkadaşlar okuldan geldiğimde Battlefield 1'in indirime girdiğini gördüm. Sizce alınır mı? Daha indirime girer mi, zam gelir mi?
Adimi unuttum Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kahve satan birisi 2 Kasım 2022 #2 Wayx dedi: Daha indirime girer mi, zam gelir mi? Genişletmek için tıkla... %80 indirime girmiş zaten daha ne girecek zam gelir tabii ki EA sonuçta. Alınır.
Wayx dedi: Daha indirime girer mi, zam gelir mi? Genişletmek için tıkla... %80 indirime girmiş zaten daha ne girecek zam gelir tabii ki EA sonuçta. Alınır.
M maymunadam Femtopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #3 Wayx dedi: İyi sosyaller arkadaşlar okuldan geldiğimde Battlefield 1'in indirime girdiğini gördüm. Sizce alınır mı? Daha indirime girer mi, zam gelir mi? Genişletmek için tıkla... Battlefield tarzı oyunlar seviyorsan kesinlikle alınır Battlefield'in en iyi oyunudur kendisi.
Wayx dedi: İyi sosyaller arkadaşlar okuldan geldiğimde Battlefield 1'in indirime girdiğini gördüm. Sizce alınır mı? Daha indirime girer mi, zam gelir mi? Genişletmek için tıkla... Battlefield tarzı oyunlar seviyorsan kesinlikle alınır Battlefield'in en iyi oyunudur kendisi.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 2 Kasım 2022 #4 Çok iyi hocam kesinlikle alın.