Epic Games Battlefield V 24.99 TL

KadirXes

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bence gayet iyi bir fiyata düşmüş. Almak isteyenler buradan alabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefiled 1'e göre sunucuların aktifliği , hile vb. durumlar nasıl ? acemiler için uygun mu ?

Oyun Türkçe mi olacak ve Epic Games'ten alınca kasma vb. olur mu?

Battlefield 1'e göre sunucuların aktifliği, hile vb. durumlar nasıl? Acemiler için uygun mu?

Oyun Türkçe mi olacak ve Epic Games'ten alınca kasma vb. olur mu?

Bu aralar çok indirime girmesinin de etkisiyle sunucular dolu hileyle karşılaşmadım oyunda Türkçe dil desteği mevcut.

Bu aralar çok indirime girmesinin de etkisiyle sunucular dolu hileyle karşılaşmadım oyunda Türkçe dil desteği mevcut.

Anladım, teşekkürler. Satın aldığımı hatırlamıyorum fakat kütüphanemde mevcut. Hatta bazı oyunlar kütüphaneme ekleniyor ama ben almadım sebebini biliyor musunuz?

Anladım, teşekkürler. Satın aldığımı hatırlamıyorum fakat kütüphanemde mevcut. Hatta bazı oyunlar kütüphaneme ekleniyor ama ben almadım sebebini biliyor musunuz?
Hocam satın alma geçmişinden alma ve kütüphaneye eklenme tarihi gözükür internet sitesinden bakabilirsiniz.

Hocam satın alma geçmişinden alma ve kütüphaneye eklenme tarihi gözükür internet sitesinden bakabilirsiniz.

Teşekkürler. Yani satın almadığım ya da eklemediğim halde bazı oyunlar var. Acaba diyorum hesabı başkası mı kullanıyor. Mümkün de değil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…