Battlefield V Açılışta Bekleme ve düşük FPS Sorunu

davyjonesss

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese,

Yaklaşık 1 ay önce Origin Access Basic ile Battlefield V'i edindim ve ilk zamanlar pek bir sorun yoktu. Son 2 haftadır ilk başta oyunu oynarken kasma ve ani FPS düşüş sorunları yaşadım. Son zamanlarda ise oyunu çalıştırdığımda bekleme ekranı siyah bir şekilde kalıyor ve sağ üst köşede oyun simgesi dönüyor fakat başlangıç ekranı ya siyah kalıyor ya da 3 - 5 dk sonra oyun açılıyor. Aynı zamanda kasma problemi devam ediyor fakat nadiren akıcı bir şekilde de oynayabiliyorum oyunu.

Process Monitor ile şöyle bir LogFile dosyası aldım. Sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum ve aklıma gelenler ise oyunun HDD'de kurulu olması ve sistemimde 8GB RAM olması. Sistem özellikleri ise şu şekilde;

i5 6500,
8GB 2400 RAM,
GTX 1060 6GB 192bit ekran kartı

GTA V, Fifa 20, PUBG vb. diğer oyunlarda kasma donma yaşamıyorum ve gayet akıcı bir şekilde oynuyorum. Umarım Battlefield V'i de bu şekilde oynayabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyununuzun ayarları ne durumda? DX12 Battlefield V'te problemli, açıksa kaynağı o olabilir. GPU Memory Restriction'un da kapalı olması daha stabil bir oyun deneyimi sunuyor.

Oyununuzun ayarları ne durumda? DX12 Battlefield V'te problemli, açıksa kaynağı o olabilir. GPU Memory Restriction'un da kapalı olması daha stabil bir oyun deneyimi sunuyor.

Bütün ayarlar kapalı durumda, diğer yandan oyunu low ve medium ayarlarda da denedim fakat sonuç değişmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…