Battlefield V aşırı hileler

Mrx_exe

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu 2 haftadır oynuyorum sık sık geceleri, uzun süre ara vermiştim. Lakin. Birin de sunucu kapanıyor oyun yarı da kalıyor(hileci kaynaklı). Birin de herkes donuyor kalıyor laglanıyor devam ediyor(hileci kaynaklı). Birin de durduk yere olduğum yer de ölüyorum doğuyorum ölüyorum(hileci kaynaklı). Az önce Türk birisi de tam hile vs. küfür ederken karşıdaki birine, saniyeler sonra öldüm durduğum yer de ve sunucu kapandı. BF v oynayacak alacak varsa, gidip tavuk döner yesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kötü oyun Allah affetsin ya. O kadar derinlik yok ki…

Şükür ki hala BF1 Community’si Oceania serverında çok kaliteli. 1 senedir tek hile denk geldi saniyesinde attılar, daha da görmedim.

Adamlar Japon falan tabi öyle hile işlerine girmiyorlar. Dün 2 Çinli Conflict Easter Egg’ini çözerken geldi yanıma. (Çok zordur ve zaman ister.) Kansızlık yapacaklar sandım, bize bırak dediler ikisi ben izlerken benim yerime tüm olayı yapıp son adımı bana yaptırdılar.

Oda girişlerinde kural olarak çoğu zaman sadece diğer oyunculara güzel davranın yazısı vardır mesela. Öyle çok kriter yok. Hakaret edersen atılırsın.

BF V'de durum nasıl bilmiyorum ama BF 1'de bu tür durumları yaşamamak için topluluk sunucularına giriyorduk. Direkt canlı moderatörleri olduğu için hileciler girse bile direkt ban yiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…