Battlefield V crush dump hatası

e417

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522431048
Merhaba arkadaşlar, oyunu Epic Games üzerinden satın almıştım. EA Launcher ile de yükledim. Fakat oyun bir türlü açılmıyor. Nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-05-19 162818.png
    82,2 KB · Görüntüleme: 98
Bende steamden aldım ama bazen bende de açılmıyordu. Böyle bir hata değildi ama ben genelde ea üzerinden açıyorum oyunu.

Bende steamden aldım ama bazen bende de açılmıyordu. Böyle bir hata değildi ama ben genelde ea üzerinden açıyorum oyunu.
Hocam EA üzerinden de deneyince açılmıyor. Ne yaptıysam bir türlü çözemedim. Sorun tam olarak ne bilmediğim için çözüm de üretemiyorum. Bununla ilgili çok bir kaynakta yok.

Hocam.

Hocam EA üzerinden de deneyince açılmıyor. Ne yaptıysam bir türlü çözemedim. Sorun tam olarak ne bilmediğim için çözüm de üretemiyorum. Bununla ilgili çok bir kaynakta yok.

Sorunu cozebildiniz mi?

Hocam.

Sorunu cozebildiniz mi?

Hocam sizden görüp biraz araştırdım Battlefield dosyalarından cryptbase.dll bu dosyayı silince düzeliyormuş ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Eğer steamse silip deneyebilirsiniz olmadı dosya bütünlüğü doğrulayıp yeniden indirirsiniz

Hocam.

Sorunu cozebildiniz mi?
Ben vakti zamanında çözememiştim hocam. Türlü türlü şey denemiştim sonuç değişmemişti. En son lanet okuyup silmiştim. Umarım çözebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…