Selamlar arkadaşlar. Battlefield 1 aldım 30 liraya ve çok memnun kaldığımı söyleyemem. Çok hikaye yoksunu bir oyun saçma sapan. Online'sine lafım yok oynadım ve güzel. Battlefield V %90 indirimde 420 TL'den 41 TL'ye düşmüş üstelik Definive Edition. Ne olduğunu bilmiyorum definive Edition'un açıklarsanız sevinirim. Yani genel sorularım; Campaign nasıl? Silah mekanikler nasıl? Definive Edition nedir ne özeliği var?
Selamlar arkadaşlar. Battlefield 1 aldım 30 liraya ve çok memnun kaldığımı söyleyemem. Çok hikaye yoksunu bir oyun saçma sapan. Online'sine lafım yok oynadım ve güzel. Battlefield V %90 indirimde 420 TL'den 41 TL'ye düşmüş üstelik definive Edition. Ne olduğunu bilmiyorum definive Edition'un açıklarsanız sevinirim. Yani genel sorularım; campaign nasıl? Silah mekanikler nasıl? Definive Edition nedir ne özeliği var?
Kesinlikle hayır. Sadece birkaç tane tank, kozmetik veriyor. Onun yerine Prime'dan al oyna bedava. Prime da 8₺ zaten. Oyun ömrünü gecen sene doldurdu, bir daha güncelleme getirmediler zaten, ölü doğmuş bir oyundu.
Battlefield 1'in Campaign'i sevmeyen hangi Campaign'i sever hocam , 5.oyun alınmaz saatlerce deneyimledim. Hikayesini bir kenara bırakıyorum hikaye zaten vasat ama Multiplayer olarak 3-4-1 oyunlarla alakası yok çok garip.
Prime alın beleş veriliyor Origin'den.