Battlefield V EA "error kodu ec: 10607" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Mustafa Karakoç

Hectopat
Oyunda 7 saatim var hikaye modunu tamamen bitirdiğimi hatırlıyorum. Uzun bir süre de Online oynadım ancak bu uyarı yüzünden oyuna baştan başlıyorum. Uyarıdan sonra launch Game dedim ve şu an hatayı almadan oyunu en baştan başlatıyor Bu şirketlerin Client sorunları o kadar sıktı ki artık zevkle bir oyunu bile oynayamıyoruz. 7 saat oynadığım oyuna neden tekrardan başlayayım? Şaka gibi Client daha doğru düzgün Cloud Save'i bile çalışmıyor. Neyse bir şekilde çözebilen varsa sevinirim yoksa zaten sileceğim direkt.

EA arada kafayı yiyor çok takma. Hikaye modunu bitirdiysen zaten önemi yok. Başarımlar falan kaydedilmiştir zaten.

EA App'i silip yüklemeyi deneyebilirsin. Sorun çözme aracı varsa ona başvurmak daha iyi olabilir öncesinde.

Hocam sorun şu ki az önce tekrar oyuna girdim her oyuna girdiğimde baştan tutorial oynatıyor. Bunu nasıl çözerim?

Hocam sorun şu ki az önce tekrar oyuna girdim her oyuna girdiğimde baştan tutorial oynatıyor. Bunu nasıl çözerim?
If you delete the settings folder, or all the PROFSAVE files in there, it will keep re-creating them every time you launch the game. So, I would recommend trying to just rename the PROFSAVE_tmp File to just PROFSAVE, and re-launching the game.

Kaynak: Re: Battlefield 5 keeps on launching tutorial (every time the game is started).

Konuyu hortlatıyorum fakat ama bu sorunu yaşayanların altta atacağım linkteki Origini kurup tekrar denemeli. Ben BF1 ve NFS Heat ilerlememi bu sayede kurtardım. Umarım yardımcı olur.

Çoktan yeni hesap açtım biraz geç attınız yine de teşekkürler.

Şansa bak şimdi de FIFA'da bu sorunu yaşıyorum nasıl indirecegim bunu?

Son düzenleme:
Çoktan yeni hesap açtım biraz geç attınız yine de teşekkürler.

Şansa bak şimdi de FIFA'da bu sorunu yaşıyorum nasıl indirecegim bunu?

Hocam linkte nasıl yapılması gerektiğini anlatıyor.
Şimdiden uyarayım bu hatayı verdikten sonra "launch Game" e tıkladıysanız Save'i yükleyememeyebilirsiniz.

İlk önce orada verdiği linkten Origin'i kurman gerek.
Sonra bir tane yükleyici var onu Origin'in olduğu klasöre yükle.
Altta da farklı bir link verdi oraya gir version.dll adlı dosyayı indir ve Origin'in olduğu klasöre at.
Daha sonra hesabınla giriş yap.

Oyun dosyalarımı yedekleyip oyunu baştan başlatıp yeni save dosyası oluşturulduktan sonra eski save dosyalarımı o yeni dosyanın içine atarak cozdum sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…