3 399089 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 10 Ağustos 2021 #11 HellStalkeR dedi: 8 GB RAM olayını bizzat BF5 tecrübemle paylaşıyım RX570 8 GB i56402p sistemim vardı 8 GB RAM ile sürekli ekranın sağında işaretler çıkardı RAM 16 yapınca bayağı bir rahatlamıştım. Genişletmek için tıkla... Öyle olabilir büyük ihtimal ancak gerçekten artık her yeni çıkan oyunda düşük FPS alıyorum sıkıldım artık gerçekten.
HellStalkeR dedi: 8 GB RAM olayını bizzat BF5 tecrübemle paylaşıyım RX570 8 GB i56402p sistemim vardı 8 GB RAM ile sürekli ekranın sağında işaretler çıkardı RAM 16 yapınca bayağı bir rahatlamıştım. Genişletmek için tıkla... Öyle olabilir büyük ihtimal ancak gerçekten artık her yeni çıkan oyunda düşük FPS alıyorum sıkıldım artık gerçekten.
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 10 Ağustos 2021 #12 399089 dedi: Fakat o da 2 GB VRAM'e sahip. Hayır laptop onunki de. Değişeceğiz de işte çok pahalı PC'ler Genişletmek için tıkla... Galiba bu videoyu kast ediyorsunuz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videodaki arkadaş masaüstü kullanıyor yalnız laptop ile masaüstü arasında performans olarak çok fark var.
399089 dedi: Fakat o da 2 GB VRAM'e sahip. Hayır laptop onunki de. Değişeceğiz de işte çok pahalı PC'ler Genişletmek için tıkla... Galiba bu videoyu kast ediyorsunuz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videodaki arkadaş masaüstü kullanıyor yalnız laptop ile masaüstü arasında performans olarak çok fark var.
3 399089 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 10 Ağustos 2021 #13 Hermitus dedi: Galiba bu videoyu kast ediyorsunuz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videodaki arkadaş masaüstü kullanıyor yalnız laptop ile masaüstü arasında performans olarak çok fark var. Genişletmek için tıkla... Bu video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hermitus dedi: Galiba bu videoyu kast ediyorsunuz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videodaki arkadaş masaüstü kullanıyor yalnız laptop ile masaüstü arasında performans olarak çok fark var. Genişletmek için tıkla... Bu video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et