ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 8 Ekim 2022 #1 100 saate yakın Battlefield 1 oynadım ama artık sıktı. Battlefield 5 daha önce oynuyordum fakat ara vermiştim. Acaba şu an durumu nasıl?
100 saate yakın Battlefield 1 oynadım ama artık sıktı. Battlefield 5 daha önce oynuyordum fakat ara vermiştim. Acaba şu an durumu nasıl?
can15223 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #2 Bence 1'den iyi. İkisini de oynadım. Özellikle ben de senin gibi BF 1'i çok oynadığım için oyunun bir esprisi kalmamıştı, oyna derim 5'i.
Bence 1'den iyi. İkisini de oynadım. Özellikle ben de senin gibi BF 1'i çok oynadığım için oyunun bir esprisi kalmamıştı, oyna derim 5'i.
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.308 Çözümler 15 8 Ekim 2022 #3 Gayet keyifli takılmalık oyun.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 8 Ekim 2022 #4 can15223 dedi: Bence 1'den iyi. İkisini de oynadım. Özellikle ben de senin gibi BF 1'i çok oynadığım için oyunun bir esprisi kalmamıştı, oyna derim 5'i. Genişletmek için tıkla... BF 1 de bir yenilik yok aynı mapler aynı silahlar bıktırdı artık. Tavsiyen için teşekkür ederim biraz da BF V de takılalım.
can15223 dedi: Bence 1'den iyi. İkisini de oynadım. Özellikle ben de senin gibi BF 1'i çok oynadığım için oyunun bir esprisi kalmamıştı, oyna derim 5'i. Genişletmek için tıkla... BF 1 de bir yenilik yok aynı mapler aynı silahlar bıktırdı artık. Tavsiyen için teşekkür ederim biraz da BF V de takılalım.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.363 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 8 Ekim 2022 #5 Hâla güzel. Arada bir hile denk geliyor ama zaman buldukça girmeme engel değil.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 8 Ekim 2022 #6 borisyeisar dedi: Hâla güzel. Arada bir hile denk geliyor ama zaman buldukça girmeme engel değil. Genişletmek için tıkla... Hocam hala oyun güncelleme alıyor mu? Yani yenilik getiriyorlar mı oyuna?
borisyeisar dedi: Hâla güzel. Arada bir hile denk geliyor ama zaman buldukça girmeme engel değil. Genişletmek için tıkla... Hocam hala oyun güncelleme alıyor mu? Yani yenilik getiriyorlar mı oyuna?
can15223 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #7 ZesuN dedi: BF 1 de bir yenilik yok aynı mapler aynı silahlar bıktırdı artık. Tavsiyen için teşekkür ederim biraz da BF V de takılalım. Genişletmek için tıkla... aynen öyle. bf1 keyifliydi ama çok zengin değildi, bu yüzden oyun hemen bitti. bf5 öyle değil.
ZesuN dedi: BF 1 de bir yenilik yok aynı mapler aynı silahlar bıktırdı artık. Tavsiyen için teşekkür ederim biraz da BF V de takılalım. Genişletmek için tıkla... aynen öyle. bf1 keyifliydi ama çok zengin değildi, bu yüzden oyun hemen bitti. bf5 öyle değil.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 8 Ekim 2022 #8 can15223 dedi: Aynen öyle. BF1 keyifliydi ama çok zengin değildi, bu yüzden oyun hemen bitti. BF5 öyle değil. Genişletmek için tıkla... Evet baydı artık. Bu arada oyun hala güncelleme alıyor değil mi?
can15223 dedi: Aynen öyle. BF1 keyifliydi ama çok zengin değildi, bu yüzden oyun hemen bitti. BF5 öyle değil. Genişletmek için tıkla... Evet baydı artık. Bu arada oyun hala güncelleme alıyor değil mi?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.363 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 8 Ekim 2022 #9 ZesuN dedi: Hocam hala oyun güncelleme alıyor mu? Yani yenilik getiriyorlar mı oyuna? Genişletmek için tıkla... Yenilik hiç göremedim. Güncelleme gelip gelmediğinden emin değilim. EA güzelim seriyi batırmaya başladı. 2042 çok kötü geldi, eski oyunları da çok sabit kaldı. BF4'ten sonra bitti bana kalırsa eski BF.
ZesuN dedi: Hocam hala oyun güncelleme alıyor mu? Yani yenilik getiriyorlar mı oyuna? Genişletmek için tıkla... Yenilik hiç göremedim. Güncelleme gelip gelmediğinden emin değilim. EA güzelim seriyi batırmaya başladı. 2042 çok kötü geldi, eski oyunları da çok sabit kaldı. BF4'ten sonra bitti bana kalırsa eski BF.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 8 Ekim 2022 #10 borisyeisar dedi: Yenilik hiç göremedim. Güncelleme gelip gelmediğinden emin değilim. EA güzelim seriyi batırmaya başladı. 2042 çok kötü geldi, eski oyunları da çok sabit kaldı. BF4'ten sonra bitti bana kalırsa eski BF. Genişletmek için tıkla... EA genelde bir oyun çıkartıp eski oyunlarını salıyor. 2042 zaten fiyasko oldu. BF 3 güzel geliyor bana BF 4 pek sevemedim.
borisyeisar dedi: Yenilik hiç göremedim. Güncelleme gelip gelmediğinden emin değilim. EA güzelim seriyi batırmaya başladı. 2042 çok kötü geldi, eski oyunları da çok sabit kaldı. BF4'ten sonra bitti bana kalırsa eski BF. Genişletmek için tıkla... EA genelde bir oyun çıkartıp eski oyunlarını salıyor. 2042 zaten fiyasko oldu. BF 3 güzel geliyor bana BF 4 pek sevemedim.