S SenyorNeo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2018 #1 Oyunu yükleyip ilk defa açtım karşıma User agreement kısmı çıkıyor. Sadece mouse hareket ediyor başka hiçbir şey yapamıyorum. Countınue tıklanmıyor, kısacası oyuna giremiyorum daha henüz oynuyamadım çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2018
Oyunu yükleyip ilk defa açtım karşıma User agreement kısmı çıkıyor. Sadece mouse hareket ediyor başka hiçbir şey yapamıyorum. Countınue tıklanmıyor, kısacası oyuna giremiyorum daha henüz oynuyamadım çözümünü bilen var mı?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.668 Makaleler 21 Çözümler 97 6 Eylül 2018 #2 Enter bastın mı? Artı 0 Eksi
KS KS S SenyorNeo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2018 #3 Evet herşeyi yaptım, sonuç aynı. Artı 0 Eksi
asum812 Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 840 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2018 #4 Ekran kartı sürücülerini güncellemeyi dene. Bende de farklı bir şekilde oldu ama başta açılmadı. Güncelledikten sonra açabildim. Artı 0 Eksi
Ekran kartı sürücülerini güncellemeyi dene. Bende de farklı bir şekilde oldu ama başta açılmadı. Güncelledikten sonra açabildim.
KS KS S SenyorNeo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2018 #5 Sürücüler güncel, oyun açılıyor zaten garip olan kısmı sadece maus hareket ediyor. User agreement kısmını geçemiyorum. Artı 0 Eksi
Sürücüler güncel, oyun açılıyor zaten garip olan kısmı sadece maus hareket ediyor. User agreement kısmını geçemiyorum.