Battlefield V Resmi Çıkış Fragmanı

Makaleler
151
Yer
Çengelköy
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524428124
20 Kasımda çıkacak olan Battlefield 5'in çıkış fragmanı yayınlandı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ortada çöp olan ve oyuncular tarafından beğenilmeyen COD olmayınca böyle oluyormuş demek ki bunu anladım. Ama Amerikan propagandası yapmayan bir hikaye modu olursa bence tutabilir. Ayrıca, bence günümüz temalarına geri dönmeleri gerekiyor.

Ne yalan söyleyeyim, BF1'in fragmanı kadar heyecanlandırmıyor insanı.
Öyle bir fragman kolay kolay gelmez.

Ortada çöp olan ve oyuncular tarafından beğenilmeyen COD olmayınca böyle oluyormuş demek ki bunu anladım. Ama Amerikan propagandası yapmayan bir hikaye modu olursa bence tutabilir. Ayrıca, bence günümüz temalarına geri dönmeleri gerekiyor.
Aynı şeyi çok tekrar ediyorum ama sürekli aynı şey yazılıyor mecburen tekrar ediyorum. İkinci Dünya Savaşını işledikleri oyun 2002'de çıkmıştı, eminim bir çoğunuz o oyunu oynamadı bile. Modern savaş döneminde geçen Battlefield 3 ve 4 çok daha yeni sayılır.

Battlefield VI'da dünya savaşlarında geçerse tutmama ihtimali yüksek bence. Grafikler zaten oldukça iyi. 2 yıl sonra bu oyun çıktı. 2020'de çıkacağını varsayarak söylüyorum günümüzün temasına dönmeleri gerek bence de. Call Of Duty serisi bitik zaten belki son oyunlarıyla az olsa düzeltmişlerdir oynamadım bu arada oyunu. Haberi olsun 8 GB RAM'e sahip olan arkadaşların bu oyunu oynamak istiyorsa bir upgrade lazım :)

Battlefield VI'da dünya savaşlarında geçerse tutmama ihtimali yüksek bence. Grafikler zaten oldukça iyi. 2 yıl sonra bu oyun çıktı. 2020'de çıkacağını varsayarak söylüyorum günümüzün temasına dönmeleri gerek bence de. Call Of Duty serisi bitik zaten belki son oyunlarıyla az olsa düzeltmişlerdir oynamadım bu arada oyunu. Haberi olsun 8 GB RAM'e sahip olan arkadaşların bu oyunu oynamak istiyorsa bir upgrade lazım :)
Şöyle MW1 gibi 3.Dünya savaşı temalı bir oyun iyi gider. Ama BF'ye yakışacak büyüklükte olmalı. Yani Amerika Rusya değilde, Şangay 5'lisi ve Nato konu alınabilir. Birde o büyük multiplayer modu. Bu iş oldu bence.

Hikaye modu adaletli değil aslında. Gerçekleri yansıtmıyor ama fraan bana göre güzel.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı