berkay şahinler Decapat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 262 14 Eylül 2020 #1 Belgeler>Battlefield V>settings>prosave. Tmp, yeniden adlandır deyip. TMP kısmını siliyorum ama yine de Save sorunu hala var. Sistemim önerilen sistem gereksinimlerini geçiyor. Ve belgeler>Battlefield V özelliklere basıyorum, salt okunur işaretli. Son düzenleme: 14 Eylül 2020
Belgeler>Battlefield V>settings>prosave. Tmp, yeniden adlandır deyip. TMP kısmını siliyorum ama yine de Save sorunu hala var. Sistemim önerilen sistem gereksinimlerini geçiyor. Ve belgeler>Battlefield V özelliklere basıyorum, salt okunur işaretli.
KS KS berkay şahinler Decapat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 262 14 Eylül 2020 #11 Dosyaları doğruladım gene olmadı . Artı 0 Eksi
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.156 Makaleler 1 Çözümler 26 14 Eylül 2020 #12 bende bu şekilde duruyor ve sorun yok. Sizin uzantılar bu soruna sebep olmuş olabilir mi? ARDA1034 dedi: bende bu şekilde duruyor ve sorun yok. Sizin uzantılar bu soruna sebep olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... gerçi silmeye çalıştığınızı söylemiştiniz kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
bende bu şekilde duruyor ve sorun yok. Sizin uzantılar bu soruna sebep olmuş olabilir mi? ARDA1034 dedi: bende bu şekilde duruyor ve sorun yok. Sizin uzantılar bu soruna sebep olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... gerçi silmeye çalıştığınızı söylemiştiniz kusura bakmayın.
KS KS berkay şahinler Decapat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 262 14 Eylül 2020 #13 ARDA1034 dedi: Eki Görüntüle 667281 bende bu şekilde duruyor ve sorun yok. Sizin uzantılar bu soruna sebep olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende bir adet daha PROSAVE.TMP dosyası var onu silmelimiyim? Son düzenleme: 14 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
ARDA1034 dedi: Eki Görüntüle 667281 bende bu şekilde duruyor ve sorun yok. Sizin uzantılar bu soruna sebep olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende bir adet daha PROSAVE.TMP dosyası var onu silmelimiyim?
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.156 Makaleler 1 Çözümler 26 14 Eylül 2020 #14 berkay şahinler dedi: Bende bir adet daha PROSAVE.TMP dosyası var onu silmelimiyim? Eki Görüntüle 667288 Genişletmek için tıkla... Ne dersem yalan olur oyunu tekrardan kurma şansınız varsa eğer onu silip deneyebilirsiniz. Olmazsa komple oyunu silip baştan kurunuz. Artı 0 Eksi
berkay şahinler dedi: Bende bir adet daha PROSAVE.TMP dosyası var onu silmelimiyim? Eki Görüntüle 667288 Genişletmek için tıkla... Ne dersem yalan olur oyunu tekrardan kurma şansınız varsa eğer onu silip deneyebilirsiniz. Olmazsa komple oyunu silip baştan kurunuz.