Battlefield V'de uçak sürerken manevra yapacağımda mouse'u sürekli manevra yapacağım tarafa doğru itmek zorunda kalıyorum ve bir süre sonra mousepad'den çıkıyor mouse. War Thunder oynayan varsa bilir bir kere sola doğru çektiğinde uçak sürekli sola doğru gitmeye devam eder ama Battlefield V'de sürekli sola doğru götürmek zorunda kalıyorum ve bu beni rahatsız ediyor. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mudur ?
Aynı sorunla başka bir oyunda da karşılaşmıştım. AC Brotherhood daki uçan makine bölümü yada cod ghosts helikopter bölümü tam hatırlamıyorum. Oyun ayarlarını 60 hz e kadar düşürdükten sonra sorun çözülmüştü.
Ok tuşları ile uçururken şöyle bir sorun yaşamaya başladım (w10 1903 sürümden sonra yada son patchden sonra olmaya başladı) uçakla dalışa geçtikden sonra havaya yükselmemiz için aşağı ok tuşuna bi 3-5 sn. basılı tutmamız lazımki çakılmayalım ama şimdi basılı tutarken 1. Saniyeden sonra sanki ben elimi tuştan çekmişim gibi uçak düz gitmeye başlıyor tuşa tekrar basmam gerekiyor buda ya çakılmamıza yada istediğiniz manevrayı yapamamanıza sebep oluyor. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler