Hydra2234 Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #11 MXMaster dedi: Bana vurdu kırdı lazım. Delta Force oynuyorum şu aralar onda da sistem çok güzel ama aşırı hileci var. Genişletmek için tıkla... 2042 de vurdu kırdı bayağı var özellikle hava araçlarına karşı savunmasız olmamak beni çok iyi hissettiriyor.
MXMaster dedi: Bana vurdu kırdı lazım. Delta Force oynuyorum şu aralar onda da sistem çok güzel ama aşırı hileci var. Genişletmek için tıkla... 2042 de vurdu kırdı bayağı var özellikle hava araçlarına karşı savunmasız olmamak beni çok iyi hissettiriyor.
brksmn53 Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 61 30 Ocak 2025 #12 Hydra2234 dedi: 2042 de vurdu kırdı bayağı var özellikle hava araçlarına karşı savunmasız olmamak beni çok iyi hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... Uçak süren rakipler çok deli dehşet sürüyorlar kuş uçurtmuyorlar en iyisi karadan ilerleyip roket atmak.
Hydra2234 dedi: 2042 de vurdu kırdı bayağı var özellikle hava araçlarına karşı savunmasız olmamak beni çok iyi hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... Uçak süren rakipler çok deli dehşet sürüyorlar kuş uçurtmuyorlar en iyisi karadan ilerleyip roket atmak.
Hydra2234 Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #13 brksmn53 dedi: Uçak süren rakipler çok deli dehşet sürüyorlar kuş uçurtmuyorlar en iyisi karadan ilerleyip roket atmak. Genişletmek için tıkla... Hava araçlarına kitlenen roketler iş görüyor saçmalarla 1 2 engellerler biz arkadaşlarla art arda atıyoruz hiçbir şey yapamıyolar.
brksmn53 dedi: Uçak süren rakipler çok deli dehşet sürüyorlar kuş uçurtmuyorlar en iyisi karadan ilerleyip roket atmak. Genişletmek için tıkla... Hava araçlarına kitlenen roketler iş görüyor saçmalarla 1 2 engellerler biz arkadaşlarla art arda atıyoruz hiçbir şey yapamıyolar.
brksmn53 Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 61 30 Ocak 2025 #14 Hydra2234 dedi: Hava araçlarına kitlenen roketler iş görüyor saçmalarla 1 2 engellerler biz arkadaşlarla art arda atıyoruz hiçbir şey yapamıyolar. Genişletmek için tıkla... Art arda yapamaz tabii ki uçakların fişek süresi var sen arkadaşınla girdiğin için tabii ki vurursun arka arkaya füze atıyormuşsunuz
Hydra2234 dedi: Hava araçlarına kitlenen roketler iş görüyor saçmalarla 1 2 engellerler biz arkadaşlarla art arda atıyoruz hiçbir şey yapamıyolar. Genişletmek için tıkla... Art arda yapamaz tabii ki uçakların fişek süresi var sen arkadaşınla girdiğin için tabii ki vurursun arka arkaya füze atıyormuşsunuz
Hydra2234 Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #15 brksmn53 dedi: Art arda yapamaz tabii ki uçakların fişek süresi var sen arkadaşınla girdiğin için tabii ki vurursun arka arkaya füze atıyormuşsunuz Genişletmek için tıkla... Vurulsunlar diye yapıyoruz zaten.
brksmn53 dedi: Art arda yapamaz tabii ki uçakların fişek süresi var sen arkadaşınla girdiğin için tabii ki vurursun arka arkaya füze atıyormuşsunuz Genişletmek için tıkla... Vurulsunlar diye yapıyoruz zaten.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2025 #16 MXMaster dedi: Bana vurdu kırdı lazım. Delta Force oynuyorum şu aralar onda da sistem çok güzel ama aşırı hileci var. Genişletmek için tıkla... @Hydra2234 hocamın da dediği gibi 1 ile 5 çok da farklı hissettirmez. Grafiği kısmen daha iyi olacağı için alacak olsam 5 alırdım zaten. BF42 ise bana daha çok Call of Duty gibi geliyor. Zevk meselesi biraz da.
MXMaster dedi: Bana vurdu kırdı lazım. Delta Force oynuyorum şu aralar onda da sistem çok güzel ama aşırı hileci var. Genişletmek için tıkla... @Hydra2234 hocamın da dediği gibi 1 ile 5 çok da farklı hissettirmez. Grafiği kısmen daha iyi olacağı için alacak olsam 5 alırdım zaten. BF42 ise bana daha çok Call of Duty gibi geliyor. Zevk meselesi biraz da.