Battlefield V vs Battlefield 2042

Bana vurdu kırdı lazım. Delta Force oynuyorum şu aralar onda da sistem çok güzel ama aşırı hileci var.

2042 de vurdu kırdı bayağı var özellikle hava araçlarına karşı savunmasız olmamak beni çok iyi hissettiriyor.

Uçak süren rakipler çok deli dehşet sürüyorlar kuş uçurtmuyorlar en iyisi karadan ilerleyip roket atmak.

Hava araçlarına kitlenen roketler iş görüyor saçmalarla 1 2 engellerler biz arkadaşlarla art arda atıyoruz hiçbir şey yapamıyolar.

Hava araçlarına kitlenen roketler iş görüyor saçmalarla 1 2 engellerler biz arkadaşlarla art arda atıyoruz hiçbir şey yapamıyolar.

Art arda yapamaz tabii ki uçakların fişek süresi var sen arkadaşınla girdiğin için tabii ki vurursun arka arkaya füze atıyormuşsunuz

Bana vurdu kırdı lazım. Delta Force oynuyorum şu aralar onda da sistem çok güzel ama aşırı hileci var.

@Hydra2234 hocamın da dediği gibi 1 ile 5 çok da farklı hissettirmez. Grafiği kısmen daha iyi olacağı için alacak olsam 5 alırdım zaten. BF42 ise bana daha çok Call of Duty gibi geliyor. Zevk meselesi biraz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…