4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 10 Ağustos 2024 #11 ShwifX dedi: Bana göre çok başarılı bir FPS oyunu yok. COD nadiren de olsa iyi işler çıkartıyor ama. Genişletmek için tıkla... Bir sürü var, siz beğenmiyorsunuz yada oynayamiyorsunuz diye dediğiniz oyunlar başarısız olmuyor.
ShwifX dedi: Bana göre çok başarılı bir FPS oyunu yok. COD nadiren de olsa iyi işler çıkartıyor ama. Genişletmek için tıkla... Bir sürü var, siz beğenmiyorsunuz yada oynayamiyorsunuz diye dediğiniz oyunlar başarısız olmuyor.
ShwifX Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 245 Çözümler 2 10 Ağustos 2024 #12 464250 dedi: Bir sürü var, siz beğenmiyorsunuz yada oynayamiyorsunuz diye dediğiniz oyunlar başarısız olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hayır bir sürü yok. Ayrıca sevmesemde bağımlı olarak çok fps oyunu oynadım. Ve ufak bir türkçe dersi, BANA GÖRE = "Benim fikrime göre, benim tecrübelerime göre..."
464250 dedi: Bir sürü var, siz beğenmiyorsunuz yada oynayamiyorsunuz diye dediğiniz oyunlar başarısız olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hayır bir sürü yok. Ayrıca sevmesemde bağımlı olarak çok fps oyunu oynadım. Ve ufak bir türkçe dersi, BANA GÖRE = "Benim fikrime göre, benim tecrübelerime göre..."