Battlefield1 0xc00007b hatası

kralperos

Decapat
Daha fazla  
Bende aynı sorunu yaşıyorum arkadaşa yazdığınız çözüm bende işe yaramadı bir bakar mısınız? Oyunu 3. kez indiriyorum diğer aksamlar çalışıyor sürücüler güncel.

Hata raporu; LOG.RAR

Son düzenleyen: Moderatör:
@kralperos

C:\Windows\System32\MSVCP120.dll
C:\Windows\System32\MSVCR120.dll dosyalarını silin.

Bu yazılımları kurun.

Oyunu steamden açmak istediğimde EA play e atıyor ordan açmaya çalıştığımda hiç tepki yok. Steam den dosya konumuna ulaşıp oyunu açmak istediğimde de görseldeki hatayı veriyor..

Dosya Ekleri

• mscvp120.dll hatası.jpg
    mscvp120.dll hatası.jpg
    402 KB · Görüntüleme: 30
@kralperos

Denetim masasından yüklü olan C++ 2013 kütüphanelerini kaldırın. Sonrasında verdiğim bağlantıdaki kurulumları tekrar yapın. x86 ve x64 olmak üzere 2 adet kurulum gerçekleştirmeniz gerek.

@kralperos

Denetim masasından yüklü olan C++ 2013 kütüphanelerini kaldırın. Sonrasında verdiğim bağlantıdaki kurulumları tekrar yapın. x86 ve x64 olmak üzere 2 adet kurulum gerçekleştirmeniz gerek.
Dediklerinizi yaptım Bu seferde EA games uygulamasını açıyor bir pençere açılacak gibi olup geri kapanıyor anlamadım daha ne yapmam lazım :/

@kralperos 0xc00007b hatası çözüldü sanıyorum. Bu yaşadığınız sorunun farklı bir sebebi olabilir.

Öncesinde EA Desktop'u kaldırın ve oyunu öyle açmayı deneyin, kendi kursun EA Desktop'u. Sorunun devam etmesi halinde de bu sorun için yeni bir konu açın. Orada ilgilenilir sorununuzla.

Oyunun açılmama sebebi çok garip bir şekilde oyun simgesinde özelliklerde yönetici olarak çalıştır tikini kaldırdıktan sonra sürpriz bir şekilde yaklaşık 10 saniye sonra oyuna girdi. 🥰 böylece kesin çözüme ulaşmış olduk sanırım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı