Battlefield'ın bedava oyunu var mı?

Battlefield 2 satıştan kaldırıldı ama 3. Parti Client'ler ile oynanılabiliyor. Bf 1942 EA tarafından ücretsiz dağıtılıyor. Zamanında Bf Hereos vardı o da Bf2 gibi şuan. Bad Company 2 hariç hepsi unutuldu.

Battlefield 2 satıştan kaldırıldıysa bedavadır değil mi ve parti Client nedir kardeşim.

Bu arada Battlefield 1942'yi nereden indirebilirim?

Şimdi baktım da Origin'den kaldırmışlar eskiden Origin'den indirilebiliyordu. Satıştan kalktığı için yasadığı da olsa indirebilirsiniz güvendiğiniz bir yerden (Link veremeyeceğim). 3. Parti Client'den kastım; firmanın sunucu desteğini kalksa da, topluluk tarafından genelde açık kaynak kodlu başlatıcılar ile firmalardan bağımsız sunucularda oynanabiliyor. Battlefield 2 için BF2Hub gibi. Bu arada Battlefield 2 oynayacaksanız modlu tavsiye ederim. Şurda birkaç ay öncesine kadar oynamışlığım var.
Battlefield 2 LAN partilerinin vazgeçilmezidir.

1 - Heat of Battle: RUSH
+ Dahili shader paketi ve yenilenmiş doku dosyaları ve geliştirilmiş AI ile Battlefield 2 remake tadı veriyor. Ayrıca conquest'den ayrı Rush modu da var.

- Araç HUD'leri olmamış, harita sayısı az, kurulumu zahmetli.

2 - Alfa Project

+ Silah özelleştirme, detaylandırılmış ve çeşitlendirilmiş haritalar, haritaya gizlenmiş özel kitler, easter egg'ler vs. vs.

- Düşük sistemlerde sıkça crash verir. Yapay zeka berbat.

3. Forgotten Hope 2
Battlefield 1942 Remake gibi bir şey. Listedekilerden oynamadığım tek mod ama geri dönüşleri çok olumlu.

+ Multiplayer desteği devam ediyor ve güncelleme alıyor.

- ?

3 - Armored Shield

+ Yenilenmiş mükemmel araç HUD'leri, gerçekçi efektler, ışık haritası yenilenmiş haritalar, düzenlenmiş arayüz.
- Oyundaki ses berbat, texture çözünürlüğü hayal kırıklığı, supression efekti berbat ötesi, RTX 2060 ile bile FPS dropları.

Ayrıyetten Battlefield 2 Project Reality önereceğim. Multiplayer desteği hala devam ediyor ama gerçekçi olmak uğruna eğlencenizden yiyen bir oyun.

Eğer klasik Battlefield 2 deneyimi istiyorsanız BfAll64 modunu yükleyin. Aksi takdirde botlarla sadece 16'lık haritaları oynayabilirsiniz.

Bu arada Battlefield Hereos'u da Client ile oynayabiliyorsanız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Edit: Bad Company 2 için de böyle bir proje var:

Son düzenleme:
Arkadaşlar ne bileyim 1942 olur Battlefield 2 olur hiç PC için bedava Battlefield var mıdır?
Battlefield Bad Company 2 öncesinin desteğini kestiler, 3.parti yazılımlarla oynamanız mümkün.
Battlefield Heroes : https://risinghub.net
Battlefield 2142: Battlefield 2142 - Reclamation
Battlefield Play 4 Free : Phoenix Network Forums (indirmek için önce kayıt olmak gerek)
Battlefield 2 : BF2Hub.com - Downloads
Battlefield 1942:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bazılarını oynamak için ayrı güncellemeler yüklemen gerekebilir. İnternette aratırsan bir sürü videoları var.
Bad Company 2'yi orijinal almak isterseniz Durmaplay'de 30 lira falan olması gerek.

Son düzenleme:

Hocam bu crack olur mu?
Eğer klasik Battlefield 2 deneyimi istiyorsanız BfAll64 modunu yükleyin. Aksi takdirde botlarla sadece 16'lık haritaları oynayabilirsiniz.

Hocam bu crack olur mu?

Yani bunu indirmek günah olmaz değil mi yani mantık olarak başka yerde satılmıyor değil mi bu arada sen bana Battlefield 2'nin linkini atabilir misin? Ben parti Client ne anlamadım.

Buradan BFHUB Client'i indirebilirsiniz. Battlefield 2'yi bu Client üzerinden yükleyebilirsiniz. Sadece oyunun linkini veremem çünkü resmi sitelerde deneme sürümü dağıtılıyor. Not: Oyun Amazon'da $6 gibi bir fiyata satılıyormuş (Hâlâ mı? -_-)

EA sports da yani deneme sürümü mü var yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…