qKubilayq Hectopat Katılım 11 Mayıs 2014 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #11 Ben bundan önce ilk battlefield 3 oynadım. Oda korsan. Cünkü 4 çıkıyordu. Ben 3'ü indirdigimde black box oynamıştım. Sorunsuz bir şekilde tarihle bir alakası oldugunu sanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
Ben bundan önce ilk battlefield 3 oynadım. Oda korsan. Cünkü 4 çıkıyordu. Ben 3'ü indirdigimde black box oynamıştım. Sorunsuz bir şekilde tarihle bir alakası oldugunu sanmıyorum.
ardabrke34 Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 303 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 11 Mayıs 2014 #12 Kod ister tabi. Oyunu oynamak için satın alıp kod almalısın bu kadar basit.
qKubilayq Hectopat Katılım 11 Mayıs 2014 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #13 Silinen üye dedi: RELOADED le multiplayer oynamak olsa, her halda biz salak değiliz gidip orijinal alıyoruz. Genişletmek için tıkla... Bf3 korsan mpsi var hiç mi görmedin ? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
Silinen üye dedi: RELOADED le multiplayer oynamak olsa, her halda biz salak değiliz gidip orijinal alıyoruz. Genişletmek için tıkla... Bf3 korsan mpsi var hiç mi görmedin ?
P Poseidon_ROG Ziyaretçi 11 Mayıs 2014 #14 qKubilayq dedi: Bf3 korsan mpsi var hiçmi görmedin ? Genişletmek için tıkla... Gördüm. Amma battelogdan mı bağlanıyorsun? Korsan serverlerde oyalanıyosun işte.
qKubilayq dedi: Bf3 korsan mpsi var hiçmi görmedin ? Genişletmek için tıkla... Gördüm. Amma battelogdan mı bağlanıyorsun? Korsan serverlerde oyalanıyosun işte.
qKubilayq Hectopat Katılım 11 Mayıs 2014 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #15 Silinen üye dedi: Gördüm. Amma battelogdan mı bağlanıyorsun? Korsan serverlerde oyalanıyosun işte. Genişletmek için tıkla... Kardeş var mı var Battlelog'la alakalı bişe demedim zaten şuan korsan kullanmıyorum. Bende orjinal kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
Silinen üye dedi: Gördüm. Amma battelogdan mı bağlanıyorsun? Korsan serverlerde oyalanıyosun işte. Genişletmek için tıkla... Kardeş var mı var Battlelog'la alakalı bişe demedim zaten şuan korsan kullanmıyorum. Bende orjinal kullanıyorum.
P Poseidon_ROG Ziyaretçi 11 Mayıs 2014 #16 Korsan yükleyen gelip benle oynayamısa var sayılmaz. Orijinal bende. Jawadow8914 ekle. BF4: Panda_ROG Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
Korsan yükleyen gelip benle oynayamısa var sayılmaz. Orijinal bende. Jawadow8914 ekle. BF4: Panda_ROG
qKubilayq Hectopat Katılım 11 Mayıs 2014 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #17 Silinen üye dedi: ц Korsan yükleyen gelip benle oynayamısa var sayılmaz. Orijinal bende. Jawadow8914 ekle. BF4: Panda_ROG Genişletmek için tıkla... Ekledim kabul etde banlandım ben O soruna çözüm arıyorum sonra atısırık. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
Silinen üye dedi: ц Korsan yükleyen gelip benle oynayamısa var sayılmaz. Orijinal bende. Jawadow8914 ekle. BF4: Panda_ROG Genişletmek için tıkla... Ekledim kabul etde banlandım ben O soruna çözüm arıyorum sonra atısırık.