altinordulu1337 Picopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 586 Çözümler 2 Yer M'era Luna Festival Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #1 Oyunu bitirdim. Çekmiş olduğum ekran görüntülerini, Twitter'da paylaştığım gibi burada da paylaşıyorum. Bitirmiş olduğum oyunların ekran görüntülerini Steam hesabımdan da bakabilirsiniz.
Oyunu bitirdim. Çekmiş olduğum ekran görüntülerini, Twitter'da paylaştığım gibi burada da paylaşıyorum. Bitirmiş olduğum oyunların ekran görüntülerini Steam hesabımdan da bakabilirsiniz.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 1 Eylül 2020 #2 Star Destroyer'in olduğu sondan bir önceki görüntü çok güzel.
Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.616 Makaleler 5 Çözümler 2 1 Eylül 2020 #3 Zaten görüntülerin neredeyse hepsi animasyon sahnelerinden, ben de kendiniz çektiniz sandım. Eline sağlık DICE diyesim geliyor.
Zaten görüntülerin neredeyse hepsi animasyon sahnelerinden, ben de kendiniz çektiniz sandım. Eline sağlık DICE diyesim geliyor.
altinordulu1337 Picopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 586 Çözümler 2 Yer M'era Luna Festival Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #4 Anakin SkywaIker dedi: Zaten görüntülerin neredeyse hepsi animasyon sahnelerinden, ben de kendiniz çektiniz sandım. Eline sağlık DICE diyesim geliyor. Genişletmek için tıkla... Ne fark eder. Yakalamak önemli. Merak etmeyin, sinematik olmayan sahnelerde var başka oyunlardan yakında eklenecek.
Anakin SkywaIker dedi: Zaten görüntülerin neredeyse hepsi animasyon sahnelerinden, ben de kendiniz çektiniz sandım. Eline sağlık DICE diyesim geliyor. Genişletmek için tıkla... Ne fark eder. Yakalamak önemli. Merak etmeyin, sinematik olmayan sahnelerde var başka oyunlardan yakında eklenecek.
Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.616 Makaleler 5 Çözümler 2 1 Eylül 2020 #5 Elinize sağlık o zaman yakaladığınız için. Hepsini ilk seferde mi yakaladınız yoksa tekrar var mı?