sonert26 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 22 Çözümler 1 5 Mayıs 2020 #1 Bende Star Wars battlefront 2 kodu vardı. Kodu kullandım ancak global değilmiş, bu yüzden sadece rusça var. Bunu nasıl İngilizce yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2020
Bende Star Wars battlefront 2 kodu vardı. Kodu kullandım ancak global değilmiş, bu yüzden sadece rusça var. Bunu nasıl İngilizce yapabilirim?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 5 Mayıs 2020 #2 sonert26 dedi: Bende Star Wars battlefront 2 kodu vardı. Kodu kullandım ancak global değilmiş, bu yüzden sadece rusça var. Bunu nasıl İngilizce yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal değil mi ? Artı 0 Eksi
sonert26 dedi: Bende Star Wars battlefront 2 kodu vardı. Kodu kullandım ancak global değilmiş, bu yüzden sadece rusça var. Bunu nasıl İngilizce yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal değil mi ?
CruaLHawK Kilopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 404 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2020 #3 Origin'de oyuna sağ tıklayıp "Game Properties"e girip oradan dili değiştirebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS sonert26 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 22 Çözümler 1 5 Mayıs 2020 #4 Evet orijinal. CruaLHawK dedi: Origin'de oyuna sağ tıklayıp "Game Properties"e girip oradan dili değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Orada sadece rusça var. Artı 0 Eksi
Evet orijinal. CruaLHawK dedi: Origin'de oyuna sağ tıklayıp "Game Properties"e girip oradan dili değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Orada sadece rusça var.
CruaLHawK Kilopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 404 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2020 #5 sonert26 dedi: Evet orijinal. Orada sadece rusça var. Genişletmek için tıkla... Oyunu indirdin değil mi? Şuna göz atabilirsin çözümü yazıyor. Artı 0 Eksi
sonert26 dedi: Evet orijinal. Orada sadece rusça var. Genişletmek için tıkla... Oyunu indirdin değil mi? Şuna göz atabilirsin çözümü yazıyor.
KS KS sonert26 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 22 Çözümler 1 5 Mayıs 2020 #6 CruaLHawK dedi: Oyunu indirdin değil mi? Şuna göz atabilirsin çözümü yazıyor. Genişletmek için tıkla... O yöntemi de denedim, halen rusça. Artı 0 Eksi
CruaLHawK dedi: Oyunu indirdin değil mi? Şuna göz atabilirsin çözümü yazıyor. Genişletmek için tıkla... O yöntemi de denedim, halen rusça.