Battlefront 2'de Extreme 3D Pro nasıl kullanılır?

eren92

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, Battlefront 2 adlı oyun Epic Games'de ücretsiz olunca test etmek istedim.
Elimde bulunan Logitech Extreme 3D Pro adlı joystick ile uçuş modunda oynamak istiyorum fakat epeydir uğraşıyorum, ayarları bir türlü yapamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Resmen saçmalık ya. 90 gb boyutunda oyun çıkar, uzay savaşı ekle ama joistik ile uyumlu olmasın. 2004 yılında çıkan Battlefront'ta bile var ama bunda yok... İyi ki para vermemişim yoksa fena küfür ederdim.

Resmen saçmalık ya. 90 gb boyutunda oyun çıkar, uzay savaşı ekle ama joistik ile uyumlu olmasın. 2004 yılında çıkan Battlefront'ta bile var ama bunda yok... İyi ki para vermemişim yoksa fena küfür ederdim.
Oyun starfighter odaklı değil. Daha çok kara savaşı odaklı. Bundan dolayı joystick desteğinin olmaması gayet doğal. Oyun parasını gayet hak ediyor. Ön siparişle almıştım hala daha oynuyorum.

Uzayda it dalaşı yapmak istiyorsan;

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı