Battlelfield 5 açılırken "Failed to launch Game" hatası

ItzDantee

Hectopat
Daha fazla  
Önceden Prime ile bedavaya aldığım bir oyundu, EA hesabımda vardı bu oyun. Ben ise indirime girdiği için Steam'den Definitive Edition aldım ve oyunu EA'den Steam'e attım dosya doğruladım gayet de dosyaları doğruladı ama oyunum açılmıyor. Sürekli bu hatayı veriyor.

1688677967415.png

Önceden Prime ile bedavaya aldığım bir oyundu, EA hesabımda vardı bu oyun. Ben ise indirime girdiği için Steam'den Definitive Edition aldım ve oyunu EA'den Steam'e attım dosya doğruladım gayet de dosyaları doğruladı ama oyunum açılmıyor. Sürekli bu hatayı veriyor.

Eki Görüntüle 1851004
Biraz sonra tekrar dene yazıyor. Biraz sonra tekrar dene.

Şu çözümleri uygulayın bakalım.

EA App.exe dosyasına sağ tıklayın, özellikler deyin, uyumluluk sekmesinden bu programı yönetici olarak çalıştır seçeneğini işaretleyin ve uygula deyin.

Olmazsa EA App uygulama önbelleğini silin. Bunun için EA App'in bulunduğu klasör konumundan EA App Recovery uygulamasına sağ tıklayıp direkt yönetici olarak çalıştır demeniz yeterli. Daha sonra çıkan pencereden önbelleği silme işlemini yapabilirsiniz.

Şu çözümleri uygulayın bakalım.

EA App.exe dosyasına sağ tıklayın, özellikler deyin, uyumluluk sekmesinden bu programı yönetici olarak çalıştır seçeneğini işaretleyin ve uygula deyin.

Olmazsa EA App uygulama önbelleğini silin. Bunun için EA App'in bulunduğu klasör konumundan EA App recovery uygulamasına sağ tıklayıp direkt yönetici olarak çalıştır demeniz yeterli. Daha sonra çıkan pencereden önbelleği silme işlemini yapabilirsiniz.

Olmadı yine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı