M meuzi Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 297 Çözümler 1 16 Haziran 2023 #1 Oyuna girmeye çalıştığımda BattlEye hizmeti başlatılamadı hatası alıyorum. Çözümünü bilen var mı? Birdenbire oldu 2 gündür falan var. En son normal şekilde oynayıp kapatmıştım.
Oyuna girmeye çalıştığımda BattlEye hizmeti başlatılamadı hatası alıyorum. Çözümünü bilen var mı? Birdenbire oldu 2 gündür falan var. En son normal şekilde oynayıp kapatmıştım.
Destina77 Picopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #2 BattlEye dosyasını R6 dosyasının içinden sil. Sonrasında dosya doğrulaması yaptır tekrar yüklesin. Sorunun çözülecektir. Artı 0 Eksi
BattlEye dosyasını R6 dosyasının içinden sil. Sonrasında dosya doğrulaması yaptır tekrar yüklesin. Sorunun çözülecektir.
B bdkcbc Femtopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 6 22 Ekim 2024 #3 Destina77 dedi: BattlEye dosyasını R6 dosyasının içinden sil. Sonrasında dosya doğrulaması yaptır tekrar yüklesin. Sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... yalan bilgi Artı 0 Eksi
Destina77 dedi: BattlEye dosyasını R6 dosyasının içinden sil. Sonrasında dosya doğrulaması yaptır tekrar yüklesin. Sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... yalan bilgi