O ONUR 1903 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2017 #1 Arkadaşlar bir ara PUBG oynadıktan sonra PC'yi kapadım ve PC'yi açıp PUBG girmeye çalışınca battleye hatası aldım ve oyunu iade ettim. Oyundan dolayı diye düşünüp sonra tüm battleye oyunlarında aynı hatayı aldığımı fark ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2017
Arkadaşlar bir ara PUBG oynadıktan sonra PC'yi kapadım ve PC'yi açıp PUBG girmeye çalışınca battleye hatası aldım ve oyunu iade ettim. Oyundan dolayı diye düşünüp sonra tüm battleye oyunlarında aynı hatayı aldığımı fark ettim.
Efe Kanca ÖZKAN Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 183 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et çok basit Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et çok basit