Batu Z eğitim seti doğru mu?

Erenla

Hectopat
Makaleler
9
Merhaba, Batu Z eğitim setini deneyen var mı?
Galiba başlangıçta yüksek bir meblağ vermek gerekiyormuş, sonrasında tedarikçi vs. buluyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Batu Z eğitim setini deneyen var mı?
Galiba başlangıçta yüksek bir meblağ vermek gerekiyormuş, sonrasında tedarikçi vs. buluyormuş.
Kiralık Lamborghini ile Lucifer'in konuşmalarını taklit eden adam değil mi o Yalan hepsi.

Bu tarz işler palavra dostum pranı vaktini harcamaktan öteye gecemezsin

Kiralık Lamborghini ile Lucifer'in konuşmalarını taklit eden adam değil mi o yalan hepsi.

Ben eskiden takip ediyordum normal videolar kişisel gelişim ile alakalı çekiyordu sonra o çektiği videoları gizledi şarkı yapmaya başladı sonra e ticaret konseptine girdi eskidende bahsediyordu ama üzerinde çok durmuyordu.

Bir arkadaş almış 10 bin vs gibi bir para ile başlamış şu anda iyi bir satış yaptığını belirtiyor.

Herhangi bir dolandırıcı hesabında da buna benzer yorumlara ve kişilere denk gelmek mümkün. Kolay yoldan para kazanmak diye bir şey yoktur. Ona vereceğiniz parayı kendinize doğru şekilde harcayın daha sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…