BAU vs İTU vs ODTÜ

Boralas

Hectopat
Daha fazla  
Bu başlığı görünce neden böyle bir soru var ve neden orada BAU yazıyor diye düşünebilirsiniz ama önce burayı okuyun. Türk lirasının gidişatı olsun artan enflasyon ve işsizlik olsun bu ülkede benim bir geleceğimin olamayacağının sinyallerini veriyor hafiften. Kısacası üniversite okuduktan sonra ülkede kalmayı pek düşünmüyorum. Geleyim sorumuza hangisinin yurt dışı imkanları daha iyi. Lise bitti YKS'ye bu sene girdim. İyi sayılabilecek bir puan da aldım. Size sorum şu: ODTÜ makine mühendisliği - İTÜ Uçak mühendisliği - BAU Bilgisayar mühendisliği.
Üçünden hangisini tercih etsem daha mantıklı olur. Bilgisayara da biraz yatkın olduğumdan BAU yakın geliyor. Ayrıca BAU'nun Washington ve Berlin kampüslerinde de okuma şansım var. Öte yandan diğer iki okulun Erasmus programları çok iyi. Bana bir çıkar yol gösterin lütfen. Herkesin fikrine açığım farklı bölümler de yazabilirsiniz. Fakat lütfen Galatasaray Üniversitesi yazmayın Almanca ve İngilizce'nin üstüne bir de Fransızca kaldıramam.

3'ü de bambaşka meslekler. Severek yapacağınız bir mesleği seçerseniz ilerde mesleğinizi yaparken her sabah lanet okuyarak işe gitmezsiniz.

ODTÜ'nün üç M' si lanetlidir. Mimarlık, Makine ve Matematik. Lütfen okuyanlardan bilgi alın.
Diğer seçenekler çok daha makul gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…