Baykar bilgisayar mühendisliği staj sınavında neler olacak?

Glock

Megapat
Daha fazla  
Web alanına başvurdum, daha önce sınava girenler yardımcı olabilir mi beni ne bekliyor?

Web alanına başvurdum, daha önce sınava girenler yardımcı olabilir mi beni ne bekliyor?
Elektrik ve elektronik mühendisliği okuyorum. Zamanında sınava girdiğimde çok kısıtlı bir süre içinde zor sorular sormuşlardı. Her soruyu cevaplamızı beklemiyorlardı. Sınavın yarısından biraz daha fazlasını cevaplamıştım sonraki aşamaya geçmiştim. Sorular, bizim vize ve final sorularına çok benzerdi.

Sınava girdim, ertesi gün sınav saatine kadar video yükleme süresi vardı onu da yükledim. İkisinin de güzel olduğunu düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak buradan paylaşırım.

Sınav için konuşmam gerekirse azı sorular çok detaylıydı, ancak ufak araştırmalar ile bulunuyordu. Orta belki bir tık üstü bir sınavdı diyebilirim.

Hocam sınav hakkında bilgi verir misiniz genel anlamda? Kimler girebilir? Hangi bilgisayar/yazilim alanlarinda soruluyor? Sinav sistemi nedir? Birinci sınıf öğrencisiyim. Merak ettim de

Hocam sınav hakkında bilgi verir misiniz genel anlamda? Kimler girebilir? Hangi bilgisayar/yazilim alanlarinda soruluyor? Sinav sistemi nedir? Birinci sınıf öğrencisiyim. Merak ettim de
Ben web kısmına başvurdum alanına göre değişiklik gösterebilir. Bana gelen sorular syntax ve fonksiyon işleyişi ile ilgili sorulardı. Bilgi ölçen sorularmıydı bilmiyorum bana daha çok o dili kullanan kişilerin çözebileceği sorulardı gibi geldi, Çünkü süslü parantezmi düz parantezmi diye ayrım yapmışlar bunun bilgi ile alakası yok yazan kişi yapar gibime geliyor.

Ancak online ortamda olduğundan dolayı internetden yararlanabilirsiniz ama süre bir hayli kısıtlı soru başına 1 dakika gibi bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…