Çözüldü Baymak Baxi 24FI 60 derece arızası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

405668

Hectopat
Makaleler
4
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sorunun aynısı var. Basınç az lakin suyu açmak için çevirdiğimde herhangi bir şey değişmiyor. Nasıl çözüm bulabilirim? Ankara ayazı var şu an, acil yardıma ihtiyacım var.

Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm, yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
Su gelen borudaki vanayı açtıktan sonra kombinin altındaki siyah dönen kapağı çevirin ve su 1.50'ye gelene kadar kapatmayın, ardından kapatabilirsiniz.
Doğru vanayı çeviriyorsun değil mi bizdeki kombide yoğuşmalı baymak uzun ince bir vana olması lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu adam kombinin uzmanıdır telefon numarasını bulabilir atacağım. Ankara'da telefonla aradığında ücretsiz yardım yapar.
Doğru vanayı çeviriyorsun değil mi bizdeki kombide yoğuşmalı baymak uzun ince bir vana olması lazım.

Bu adam kombinin uzmanıdır telefon numarasını bulabilir atacağım. Ankara'da telefonla aradığında ücretsiz yardım yapar.

YouTube kanallarında ana sayfada yazıyor numara. Buraya atarsam belki bir sıkıntı olabilir.

Arkadaşlar sorunu çözdüm, yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
Su gelen borudaki vanayı açtıktan sonra kombinin altındaki siyah dönen kapağı çevirin ve su 1.50'ye gelene kadar kapatmayın, ardından kapatabilirsiniz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı