Çözüldü Bayonetta checkpoint noktasında kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Klaja1

Hectopat
Merhabalar. Bayonetta oynarken belli bir yere kadar sıkıntı yoktu fakat Chapter 7 veya 6 olması lazım orada oyunu kapadım. Tekrar açmaya çalıştığımda bana son checkpoint noktasından başlamak ister misin? diye soruyor evet dediğimde direkt oyun kapanıyor. Bu gibi sorunu yaşayan da bulamadım.

Çözüm
Aynı sorunu yaşayanlar uyumluluk modunu Windows 7'ye alarak çözmüşler. Oyunun .exe dosyasına sağ tıklayıp özelliklere girin, buradan uyumluluk sekmesini açın daha sonra uyumluluk modu kısmından Windows 7'yi seçin ve uygula dedikten sonra tekrar deneyin.
Aynı sorunu yaşayanlar uyumluluk modunu Windows 7'ye alarak çözmüşler. Oyunun .exe dosyasına sağ tıklayıp özelliklere girin, buradan uyumluluk sekmesini açın daha sonra uyumluluk modu kısmından Windows 7'yi seçin ve uygula dedikten sonra tekrar deneyin.

Çözüm
Cevabınız için teşekkürler. Deneyeceğim.

Dostum teşekkürler az önce denedim hemen açıldı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı