Eğer bir ekibin yapacağı işi 1 kişiye yaptırmak istiyorsalar bayağı zor bulurlar 70K'da ücret olsa. @L1fer1o hocamın dediği gibi 5-6 kişiye bölseler bu maaşı havada bulurlar zaten elemanı.
Ailemin evimde yaşıyorum ve ekmek elden su gölden. Bu para beni cidden uzun süre götürü. Dışarıda yemeğimi yer arkadaşlarımla gezerim. 4K ya telefon alır bir de bana yeteceğini bildiğim 1650 ekran kartı laırım 3K ya. 63K para kalır. Ben bu parayla okul ihtiyaçlarımı karşılar. Gezer tozarım. Benim için büyük MEB'la herkesin ihtiyacı farklı.
5-6 kişinin yapacağı işi, 1 kişiye yükleyecekler büyük ihtimalle. Ayrıca ülkede yazılımcı mı kaldı? Hepsi uzun adam yüzünden beyin göçü yaptı. Yapmaya devam edecek .
Ailemin evimde yaşıyorum ve ekmek elden su gölden. Bu para beni cidden uzun süre götürü. Dışarıda yemeğimi yer arkadaşlarımla gezerim. 4K ya telefon alır bir de bana yeteceğini bildiğim 1650 ekran kartı laırım 3K ya. 63K para kalır. Ben bu parayla okul ihtiyaçlarımı karşılar. Gezer tozarım. Benim için büyük MEB'la herkesin ihtiyacı farklı.