kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 14 Mayıs 2020 #41 Jira dedi: 2 ya da 3 adet 737-8 göndermekten daha karlı oluyor Genişletmek için tıkla... Yani daha ucuza daha çok yolcu mantığı
Jira dedi: 2 ya da 3 adet 737-8 göndermekten daha karlı oluyor Genişletmek için tıkla... Yani daha ucuza daha çok yolcu mantığı
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 14 Mayıs 2020 #42 kakaolupuding dedi: Yani daha ucuza daha çok yolcu mantığı Genişletmek için tıkla... Sayı olarak aynı sayıya denk geliyor ama maliyet düşmüş oluyor. İzmir, Ankara, Antalya, Manisa gibi şehirlere ara sıra 777 koyarlar.
kakaolupuding dedi: Yani daha ucuza daha çok yolcu mantığı Genişletmek için tıkla... Sayı olarak aynı sayıya denk geliyor ama maliyet düşmüş oluyor. İzmir, Ankara, Antalya, Manisa gibi şehirlere ara sıra 777 koyarlar.
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 14 Mayıs 2020 #43 Jira dedi: Sayı olarak aynı sayıya denk geliyor ama maliyet düşmüş oluyor. İzmir, Ankara, Antalya, Manisa gibi şehirlere ara sıra 777 koyarlar. Genişletmek için tıkla... Yani evet onu kastetmiştim daha ucuza 2 veya 3 uçak yerine 1 uçakla taşıyorlar
Jira dedi: Sayı olarak aynı sayıya denk geliyor ama maliyet düşmüş oluyor. İzmir, Ankara, Antalya, Manisa gibi şehirlere ara sıra 777 koyarlar. Genişletmek için tıkla... Yani evet onu kastetmiştim daha ucuza 2 veya 3 uçak yerine 1 uçakla taşıyorlar
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 14 Mayıs 2020 #44 Jira dedi: Sayı olarak aynı sayıya denk geliyor ama maliyet düşmüş oluyor. İzmir, Ankara, Antalya, Manisa gibi şehirlere ara sıra 777 koyarlar. Genişletmek için tıkla... Askere giderken 777 gelmişti şaşırmıştım, uçağa bindiğimde boş koltuk yoktu. Özellikle Asyalı turistler çoktu. Acemi birliğim İzmir Gaziemir'di bu arada.
Jira dedi: Sayı olarak aynı sayıya denk geliyor ama maliyet düşmüş oluyor. İzmir, Ankara, Antalya, Manisa gibi şehirlere ara sıra 777 koyarlar. Genişletmek için tıkla... Askere giderken 777 gelmişti şaşırmıştım, uçağa bindiğimde boş koltuk yoktu. Özellikle Asyalı turistler çoktu. Acemi birliğim İzmir Gaziemir'di bu arada.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 14 Mayıs 2020 #45 @Because Im Batman Özellikle yaz aylarında artan turist talebi sebebiyle turist alan şehirlere giderken A330/777'ye binmek lüks olmaktan çıktı
@Because Im Batman Özellikle yaz aylarında artan turist talebi sebebiyle turist alan şehirlere giderken A330/777'ye binmek lüks olmaktan çıktı
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 14 Mayıs 2020 #46 Jira dedi: @Because Im Batman Özellikle yaz aylarında artan turist talebi sebebiyle turist alan şehirlere giderken A330/777'ye binmek lüks olmaktan çıktı Genişletmek için tıkla... Sorun yaz olmaması işte Şubat ortasıydı ben giderken ve o zaman bile turist kaynıyordu.
Jira dedi: @Because Im Batman Özellikle yaz aylarında artan turist talebi sebebiyle turist alan şehirlere giderken A330/777'ye binmek lüks olmaktan çıktı Genişletmek için tıkla... Sorun yaz olmaması işte Şubat ortasıydı ben giderken ve o zaman bile turist kaynıyordu.
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 14 Mayıs 2020 #47 @painkiller Hocam birde bir uçağın boyası kaç kilo?
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 14 Mayıs 2020 #48 kakaolupuding dedi: @painkiller Hocam bir de bir uçağın boyası kaç kilo? Genişletmek için tıkla... Tam bir bilgim yok ama kullanılan renklere desene yazılara göre değişir o boyanın toplam ağırlığı. Bembeyaz uçak var rengarenk uçak var.
kakaolupuding dedi: @painkiller Hocam bir de bir uçağın boyası kaç kilo? Genişletmek için tıkla... Tam bir bilgim yok ama kullanılan renklere desene yazılara göre değişir o boyanın toplam ağırlığı. Bembeyaz uçak var rengarenk uçak var.
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 14 Mayıs 2020 #49 painkiller dedi: Tam bir bilgim yok ama kullanılan renklere desene yazılara göre değişir o boyanın toplam ağırlığı. Bembeyaz uçak var rengarenk uçak var. Genişletmek için tıkla... Özellikle Asya kökenli firmalarda çok. Mesela ANA'ya ait bit 747: painkiller dedi: Tam bir bilgim yok ama kullanılan renklere desene yazılara göre değişir o boyanın toplam ağırlığı. Bembeyaz uçak var rengarenk uçak var. Genişletmek için tıkla... Ayrıca bir A380 için ortalama 695 kilo boya kullanılıyormuş galiba internette öyle bir şey görmüştüm.
painkiller dedi: Tam bir bilgim yok ama kullanılan renklere desene yazılara göre değişir o boyanın toplam ağırlığı. Bembeyaz uçak var rengarenk uçak var. Genişletmek için tıkla... Özellikle Asya kökenli firmalarda çok. Mesela ANA'ya ait bit 747: painkiller dedi: Tam bir bilgim yok ama kullanılan renklere desene yazılara göre değişir o boyanın toplam ağırlığı. Bembeyaz uçak var rengarenk uçak var. Genişletmek için tıkla... Ayrıca bir A380 için ortalama 695 kilo boya kullanılıyormuş galiba internette öyle bir şey görmüştüm.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 15 Mayıs 2020 #50 kakaolupuding dedi: Özellikle Asya kökenli firmalarda çok. Genişletmek için tıkla... Asya firmaları bu konuda ekol zaten. Sürekli yeni boyama yaparak renk katarlar gökyüzüne kakaolupuding dedi: Ayrıca bir A380 için ortalama 695 kilo boya kullanılıyormuş galiba internette öyle bir şey görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Yarım tondan fazla, baya iyiymiş. Bir de bunu rengarenk yapsan daha da artacak demek ki
kakaolupuding dedi: Özellikle Asya kökenli firmalarda çok. Genişletmek için tıkla... Asya firmaları bu konuda ekol zaten. Sürekli yeni boyama yaparak renk katarlar gökyüzüne kakaolupuding dedi: Ayrıca bir A380 için ortalama 695 kilo boya kullanılıyormuş galiba internette öyle bir şey görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Yarım tondan fazla, baya iyiymiş. Bir de bunu rengarenk yapsan daha da artacak demek ki