nasiptevarsa
Hectopat
Merhabalar. Göktürk Bayrağı Fiyatı Özellikleri ve Ölçüleri - Bayraksepeti buradan Göktürk bayrağı almak istiyorum. Kayıt için TC No falan gerekiyor. Güvenli midir?
Hocam kart neysede TC önemli.Daha önce hiç duymadım. Dikkatli olmanızı öneririm.
Hocam yani güvenilir diyorsunuz"Bayrak Sepeti Fabrikanın Satış Mağazası - Tescilli Markadan Al Sen Kazan-Bayrak Sepeti E-Fatura Mükellefidir" yazıyor sitede Eki Görüntüle 1537856
Hocam yani güvenilir diyorsunuz
Merhabalar. Göktürk Bayrağı Fiyatı Özellikleri ve Ölçüleri - Bayraksepeti buradan Göktürk bayrağı almak istiyorum. Kayıt için TC No falan gerekiyor. Güvenli midir?
Hocam ben bu bayrağı hangi güvenilir siteden kaliteli ve ucuz olarak alabilirim.Eki Görüntüle 1537876
Valla hiç güvenilir gelmedi sanki ama bence dikkatli olun.
Gönder Bayrak Göktürk İmparatorluğu Bayrağı Eski Türk DevletleriHocam ben bu bayrağı hangi güvenilir siteden kaliteli ve ucuz olarak alabilirim.
https://www.hepsiburada.com/gokturk-sancagi-bayragi-50x75cm-p-HBCV00002VND9W Hepsiburada var. Bu site çok güvenilir bir site, öneririm. Ancak tam istediğiniz gibi çıkmama ihtimali var.Hocam ben bu bayrağı hangi güvenilir siteden kaliteli ve ucuz olarak alabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.