Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 22 Nisan 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ellerinizden tek tek öperim. MAM-T Bin atlı, akınlarda çocuklar gibi şendik; Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ellerinizden tek tek öperim. MAM-T Bin atlı, akınlarda çocuklar gibi şendik; Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik!
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 22 Nisan 2021 #2 Hayırlı olsun %100 yerli değil mi?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.160 Makaleler 3 Çözümler 194 22 Nisan 2021 #3 Fian Şampiyonu dedi: Hayırlı olsun %100 yerli değil mi? Genişletmek için tıkla... %92 idi sanırım. Geriye kalan %8'lik kısmı en önemli parçaları ama. Atış kontrol sistemleri, yüksek çözünürlüklü kameralar vs.
Fian Şampiyonu dedi: Hayırlı olsun %100 yerli değil mi? Genişletmek için tıkla... %92 idi sanırım. Geriye kalan %8'lik kısmı en önemli parçaları ama. Atış kontrol sistemleri, yüksek çözünürlüklü kameralar vs.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 22 Nisan 2021 #4 ItsAllGoodman dedi: %92 idi sanırım. Geriye kalan %8'lik kısmı en önemli parçaları ama. Atış kontrol sistemleri, yüksek çözünürlüklü kameralar vs. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam galiba hiçbir zaman %100 yerli birşey yapamayacağız.
ItsAllGoodman dedi: %92 idi sanırım. Geriye kalan %8'lik kısmı en önemli parçaları ama. Atış kontrol sistemleri, yüksek çözünürlüklü kameralar vs. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam galiba hiçbir zaman %100 yerli birşey yapamayacağız.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 22 Nisan 2021 #5 Fian Şampiyonu dedi: Hayırlı olsun %100 yerli de mi? Genişletmek için tıkla... Degil. Ama önemli oranı yerli. En önemlisi ise yapay zekası yerli. Fian Şampiyonu dedi: Anladım hocam galiba hiçbir zaman %100 yerli bir şey yapamayacağız. Genişletmek için tıkla... Yaptık. TS1400.
Fian Şampiyonu dedi: Hayırlı olsun %100 yerli de mi? Genişletmek için tıkla... Degil. Ama önemli oranı yerli. En önemlisi ise yapay zekası yerli. Fian Şampiyonu dedi: Anladım hocam galiba hiçbir zaman %100 yerli bir şey yapamayacağız. Genişletmek için tıkla... Yaptık. TS1400.
F Furkan bulduk Kilopat Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 155 Çözümler 1 22 Nisan 2021 #6 Gurur verici gerçekten.
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 22 Nisan 2021 #7 Ne kadar mühimmat taşıyabiliyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.160 Makaleler 3 Çözümler 194 22 Nisan 2021 #8 Fian Şampiyonu dedi: Anladım hocam galiba hiçbir zaman %100 yerli birşey yapamayacağız. Genişletmek için tıkla... Geriden geliyoruz ama SİHA konusunda çok fazla tecrübemiz var. Bence yapabiliriz. Yumak dedi: Ne kadar mühimmat taşıyabiliyor. Genişletmek için tıkla... 1350 kilogram faydalı yük kapasitesi var.
Fian Şampiyonu dedi: Anladım hocam galiba hiçbir zaman %100 yerli birşey yapamayacağız. Genişletmek için tıkla... Geriden geliyoruz ama SİHA konusunda çok fazla tecrübemiz var. Bence yapabiliriz. Yumak dedi: Ne kadar mühimmat taşıyabiliyor. Genişletmek için tıkla... 1350 kilogram faydalı yük kapasitesi var.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 22 Nisan 2021 #9 Valla helal olsun çok iyi gidiyor hala süreç. Aksilikler olmasına rağmen yavaşlama yok gibi duruyor şu an.
Valla helal olsun çok iyi gidiyor hala süreç. Aksilikler olmasına rağmen yavaşlama yok gibi duruyor şu an.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 22 Nisan 2021 #10 painkiller dedi: Vallahi helal olsun çok iyi gidiyor hala süreç. Aksilikler olmasına rağmen yavaşlama yok gibi duruyor şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam buna hava-hava füzeleri takılabilir mi? Bence jet motorlu akıncıya takılabilir.
painkiller dedi: Vallahi helal olsun çok iyi gidiyor hala süreç. Aksilikler olmasına rağmen yavaşlama yok gibi duruyor şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam buna hava-hava füzeleri takılabilir mi? Bence jet motorlu akıncıya takılabilir.